Zomer Pakket

Beleef een gezonde en stralende zomer met het Meditech Europe Zomer Pakket! Dit pakket bevat alles wat je nodig hebt voor een actieve en gezonde leefstijl. Geniet van de voordelen van 500ml Colloidaal Nano Zilver, een stijlvolle koperen drinkfles, 3 Polarizer Plates, Magnesium Tauraat, Calcium 400&D3, Vitamine D2&K2, en Vitamine C. Zorg goed voor jezelf en haal het beste uit de zonnige dagen!

Normaal voor 282,90€ Nu voor:

€ 199,00
Dit product is op voorraad
1
Bestel er 1
Bestel er 2
Bestel er 3
Bestel er 4
Order 5
Art.nr.
20240708
 •   Betaal vooraf of achteraf
 •   Betrouwbare service
 •   Goede ondersteuning
 •   Snelle levering
 •   14 dagen bedenktijd
Omschrijving

Meditech Europe Zomer Pakket: De Sleutel tot een Gezonde en Stralende Zomer!

De zomer is het perfecte moment om te genieten van het buitenleven en je gezondheid een boost te geven. Het Meditech Europe Zomer Pakket biedt een uitgebreide selectie van producten die speciaal zijn samengesteld om je te helpen een gezonde en energieke zomer door te brengen. Ontdek de voordelen van elk product in dit zorgvuldig samengestelde pakket:

 1. 500ml Colloidaal Nano Zilver: Colloidaal zilver staat bekend om zijn reinigende eigenschappen en ondersteunt je biologische systeem. Perfect voor de zomer, wanneer je vaak in contact komt met verschillende omgevingen en mensen.

 2. Koperen Drinkfles: Deze stijlvolle en duurzame fles houdt je dranken koel en biedt de voordelen van koper, zoals het bevorderen van een goede spijsvertering en het ondersteunen van een gezonde huid.

 3. 3 Polarizer Plates: Deze platen helpen de energetische balans in je lichaam te herstellen en kunnen bijdragen aan een verbeterde algehele welzijn, ideaal voor de zomerse dagen vol activiteiten.

 4. Magnesium Tauraat (180 tabletten): Magnesium is essentieel voor spierfunctie en energieniveau. Met verhoogde activiteit in de zomer helpt dit supplement om krampen te voorkomen en je energiek te houden.

 5. Calcium 400&D3 (90 tabletten): Calcium is cruciaal voor sterke botten, en in combinatie met Vitamine D3 wordt de opname verbeterd. Onmisbaar in de zomer wanneer je veel buiten bent en in de zon speelt.

 6. Vitamine D2&K2 (30ml): Vitamine D is essentieel voor je immuunsysteem en botgezondheid. Tijdens de zomer kan het gebruik van zonnebrandcrème de aanmaak van vitamine D door de huid verminderen. Dit supplement zorgt ervoor dat je voldoende binnenkrijgt. Vitamine K2 ondersteunt de werking van vitamine D.

 7. Vitamine C (180 tabletten): Vitamine C is een krachtige antioxidant die je immuunsysteem versterkt en helpt bij de bescherming van je huid tegen de schadelijke effecten van zonnestralen.

Met het Meditech Europe Zomer Pakket heb je alles wat je nodig hebt voor een gezonde en actieve zomer. Elk product is zorgvuldig geselecteerd om je te ondersteunen bij een gezonde leefstijl, zodat je optimaal kunt genieten van de zonnige dagen. Bereid je voor op een stralende zomer en geef je gezondheid een boost met dit complete pakket!

Aanvullende informatie
Meer informatie
Art.nr.20240708
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Zomer Pakket
Uw waardering
Zomer Pakket

Zomer Pakket

€ 199,00
Made with StoreFrame.io Copyright © Meditech Europe