Liefdespakket

Ontdek de perfecte harmonie van liefde en welzijn met het exclusieve Liefdespakket van Meditech Europe, samengesteld ter ere van het aanstaande huwelijk van Marijn en Jolanda op 11 mei. Dit unieke pakket bevat Kristalzeep Love, BodyGuard Polarizer en het Polarizer Plate Total Pack.

Aanbiedingsprijs € 105,00 Normale prijs € 150,00
Dit product is op voorraad
1
Bestel er 1
Bestel er 2
Bestel er 3
Bestel er 4
Order 5
Art.nr.
25122023
  •   Betaal vooraf of achteraf
  •   Betrouwbare service
  •   Goede ondersteuning
  •   Snelle levering
  •   14 dagen bedenktijd
Omschrijving

In de geest van ware liefde en ter ere van het sprookjeshuwelijk van Marijn en Jolanda op 11 mei, presenteert Meditech Europe met trots het Liefdespakket. Dit zorgvuldig samengestelde assortiment is een viering van verbondenheid, liefde, en persoonlijk welzijn. Elk item in dit pakket is geselecteerd met de intentie om de banden van liefde te versterken en een harmonieuze leefomgeving te creëren.

Kristalzeep Love Begin elke dag met de Kristalzeep Love, een uniek stuk zeep dat niet alleen je huid reinigt maar ook je ziel voedt met de energie van liefde. Deze speciaal geformuleerde zeep combineert natuurlijke ingrediënten met kristallen energie, waardoor een diep gevoel van welzijn en harmonie ontstaat. Ideaal voor gebruik in een liefdevolle zelfzorgroutine.

BodyGuard Polarizer De BodyGuard Polarizer is een revolutionaire tool die bescherming biedt tegen de negatieve effecten van elektromagnetische straling, een onzichtbare maar alomtegenwoordige bron van stress in onze moderne wereld. Door het dragen van de BodyGuard creëer je een veld van positieve energie om je heen, wat bijdraagt aan een gevoel van rust en balans. Het is een essentieel accessoire voor iedereen die streeft naar een gezond en harmonieus leven.

Polarizer Plate Total Pack Het hart van het Liefdespakket is de Polarizer Plate Total Pack, een complete set die ontworpen is om de energie in je huis en je directe omgeving te harmoniseren. Deze platen kunnen worden gebruikt om voedsel, dranken, en zelfs persoonlijke voorwerpen te energetiseren, waardoor alles wat je aanraakt wordt geïnfuseerd met liefde en positiviteit. Het is de ultieme manier om een omgeving te creëren die de liefde tussen Marijn en Jolanda weerspiegelt, en die van jou.

Het Liefdespakket van Meditech Europe is meer dan een geschenk; het is een uitnodiging om de liefde in alle aspecten van je leven te verwelkomen en te koesteren. Of je nu de verbintenis van Marijn en Jolanda viert of je eigen pad van liefde en welzijn bewandelt, dit pakket biedt de perfecte ondersteuning. Omarm de liefde met het Liefdespakket, en laat het je dagelijks leven verrijken.

Aanvullende informatie
Meer informatie
Art.nr.25122023
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Liefdespakket
Uw waardering
Liefdespakket

Liefdespakket

Aanbiedingsprijs € 105,00 Normale prijs € 150,00
Made with StoreFrame.io Copyright © Meditech Europe