Soladey opzetborstel soft 4 stuks

Ook bij gevoelig tandvlees kunt u met Soladey poetsen dankzij deze extra zachte set opzetborstels.
€ 12,95
Dit product is op voorraad
1
Bestel er 1
Bestel er 2
Bestel er 3
Bestel er 4
Wil u er 5 of meer?
Vraag dan hier uw offerte aan
Art.nr.
500306
  •   Betaal vooraf of achteraf
  •   Betrouwbare service
  •   Goede ondersteuning
  •   Snelle levering
  •   14 dagen bedenktijd
Omschrijving

Innovatief tandenpoetsen zonder tandpasta kan met de Ion3 van Soladey. Zij garanderen een complete, gezonde en weldadige poetservaring met behulp van ioniserende techniek. Verminder tandplak en bacteriën met behulp van een door licht geactiveerde titaniumdioxide tandenborstel. Licht en water zijn alles wat u nodig heeft!

Tip van ons: Flossen moet u blijven doen voor de moeilijk bereikbare plekken in uw gebit.

Waarom raden wij de Soladey Ion3 aan?

Minder gaatjes: Volgens klinische onderzoeken kan de Soladey ioniserende tandenborstel de opbouw van tandplak tegengaan in samenwerking met je eigen speeksel.

- Schonere en wittere tanden: De superieure reinigende werking vermindert het hechtingsvermogen van plak aan de tanden, door middel van het foto-elektrische effect. Zelfs met de aangeraden zachte poetstechniek.

Geen tandpasta meer nodig: Het ioniserende proces van de Soladey tandenborstels reinigt je tanden zonder het gebruik van tandenpasta. Wanneer je toch tandenpasta gebruikt blijft het ioniserende effect onveranderd.

- Betaalbaar en economisch: Met zorgvuldig gebruik gaan de handgreep en staaf levenslang mee. Alleen de opzetborstel is aan slijtage en dus vervanging onderhevig.

- Uw ideale reisgenoot: De Soladey ioniserende tandenborstel behoeft alleen licht en water. Perfect voor in uw auto, tas, lunchdoos of koffer!

- Milieuvriendelijk: Alleen de borstelkop hoeft te worden vervangen bij slijtage. Dit beperkt productie-, transport- en afvalkosten. Maar ook gaat er geen tandpasta meer de gootsteen en dus het (grond)water in.

Deze innovatieve ionische tandenborstel is de nieuwste ontwikkeling van Soladey en garandeert een complete, gezonde en weldadige poetservaring zonder tandpasta. Voor de nieuwste versie, de Ion3, zijn er ook losse opzetborstels beschikbaar. Extra duurzaam poetsen dus, ook bij gevoelig tandvlees!

Aanvullende informatie
Meer informatie
Art.nr.500306
EAN4964859022032
Bijlagen
Soladey manual
(Size: 1.4 MB)
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Soladey opzetborstel soft 4 stuks
Uw waardering
Soladey opzetborstel soft 4 stuks

Soladey opzetborstel soft 4 stuks

€ 12,95
Made with StoreFrame.io Copyright © Meditech Europe