Vegan Omega 3 1000 TG softgel 60 capsules

Vegan Omega 3 1000 TG softgel 90 capsules

Aanbiedingsprijs € 31,43 Normale prijs € 41,90
Dit product is op voorraad
1
Bestel er 1
Bestel er 2
Bestel er 3
Bestel er 4
Order 5
Art.nr.
VT91916
  •   Betaal vooraf of achteraf
  •   Betrouwbare service
  •   Goede ondersteuning
  •   Snelle levering
  •   14 dagen bedenktijd
Omschrijving

Plantaardige voeding, zoals walnoten, lijnzaad, chiazaad en hennepzaad, bevat het omega 3-vetzuur ALA, dat nog moet worden omgezet naar DHA en EPA in het lichaam. Het direct binnenkrijgen van DHA en EPA uit vette vis is efficiënter dan de omzetting van ALA naar deze vetzuren in het lichaam. Het gebruik van voedingssupplementen complementeert een gezond voedingspatroon. In de wetenschap is er geen discussie over het feit dat omega-3 enorm belangrijk is voor de gezondheid. De bekendste omega-3-vetzuren zijn alfa-linoleenzuur (ALA), eicosapentaeenzuur (EPA) en docosahexaeenzuur (DHA). EPA en DHA kennen talloze gezondheidsbevorderende effecten.* Zo zijn deze vetzuren goed voor het hart, gezichtsvermogen, de hersenen en de triglyceridenspiegel.* De Vegan Omega-3 capsules is een natuurproduct, wat betekent dat hoeveelheden DHA en EPA kunnen variëren. We garanderen echter wel een totale hoeveelheid van 500 mg omega 3, en een minimum van 100 mg EPA en 300 mg DHA per capsule. Omega 3 vetzuren zijn gevoelig voor oxidatie. Op het moment dat de olie oxideert, worden de vetzuren ranzig en verliest het een deel van zijn werkzaamheid. Daarom is er maar liefst 2,1 mg van de antioxidant vitamine E toegevoegd, die de omega 3 als het ware beschermt tegen oxidatie.

Ingrediënten: Algenolieconcentraat, capsule (dextrine, glycerol, carrageen, natriumfosfaat), Vitamine E (D-alfa-toceferol).

In dit supplement zit geen: kunstmatige kleur- en smaakstoffen en conserveringsmiddel, gelatine, gist, GMO, gluten, lactose en suiker.

Veiligheid:
Inname: 1 tot 2 capsules per dag. Bij voorkeur rondom de avondmaaltijd innemen. Houd u aan de aanbevolen dosering.

Buiten bereik en zicht van jonge kinderen houden. Droog en op kamertemperatuur bewaren (15 – 25 °C). Niet in direct zonlicht plaatsen.
Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gezonde levensstijl en gevarieerde en evenwichtige (complete), gezonde voeding.

Aanvullende informatie
Meer informatie
Art.nr.VT91916
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Vegan Omega 3 1000 TG softgel 60 capsules
Uw waardering
Vegan Omega 3 1000 TG softgel 60 capsules

Vegan Omega 3 1000 TG softgel 60 capsules

Aanbiedingsprijs € 31,43 Normale prijs € 41,90
Made with StoreFrame.io Copyright © Meditech Europe