Swing Zapper - Voet electroden

Uw gezondheid optimaliseren en thuis aan de slag met het elimineren van allerlei schadelijke organismen, zoals parasieten en andere indringers? Met de Swing Zapper kan dat door middel van elektrotherapie: simpel, veilig en effectief.

€ 69,95
Dit product is op voorraad
1
Bestel er 1
Bestel er 2
Bestel er 3
Bestel er 4
Wil u er 5 of meer?
Vraag dan hier uw offerte aan
Art.nr.
500063
 •   Betaal vooraf of achteraf
 •   Betrouwbare service
 •   Goede ondersteuning
 •   Snelle levering
 •   14 dagen bedenktijd
Omschrijving

Wat doet de Swing Zapper?
Uw welbevinden knapt op, en wij horen dat klachten verdwijnen en mensen lekkerder in hun vel zitten. Om van de behandeling een optimaal resultaat te bereiken wordt een aanvullende kruidenkuur aangeraden. Vraag hiervoor advies bij Meditech of uw therapeut. Ook gezond eten en schadelijke stoffen van buiten vermijden (zoals roken en cosmetica met gifstoffen) draagt positief bij aan het gebruik van de Swing Zapper. Overstappen op biologische voeding en andere producten levert vaak ook al een positieve bijdrage.

Hoe werkt de Swing Zapper?
Het woord ‘swing’ in de Swing Zapper staat voor een variabele frequentie binnen een vastgesteld gebied. Deze variabele frequentie zorgt ervoor dat parasieten en andere indringers zich hier niet tegen kunnen wapenen of immuun worden voor een behandeling. Het gebied dat behandeld wordt is dus veel groter dan bij welke Zapper dan ook. U hoeft geen frequenties in te stellen of verschillende chips te gebruiken.

Een ander uniek stukje techniek is het energetisch systeem wat in uw Swing zapper is ingebouwd. De praktijk en onderzoeken van Dokter Puharich (naar het effect van een zogeheten Mobius coil) in het bekende Max Planck instituut en van de bekende wetenschapper Dr. Glen Rein, bevestigen dat dit het resultaat positief beïnvloedt. Dat dit energetische systeem werkt laat een eenvoudige test zien. Als u de Swing Zapper activeert en tegen een glas wijn of water aanlegt verandert de smaak vaak binnen korte tijd. Het energetisch veld wordt direct in de Swing Zapper opgewekt.

Hoe gebruikt u de Swing Zapper 2016

 • Sluit de handelektroden op de Swing Zapper 2016 aan door middel van de snoeren
 • Plaats de Swing Zapper op een stabiele, niet te gladde ondergrond.
 • Plaats de handelektroden in de hand en druk op ON (gebruik rood links en zwart rechts). Wanneer het lampje knippert is de Swing Zapper in werking.
 • De Swing Zapper werkt automatisch een programma van 7 minuten af. Hij schakelt na 7 minuten automatisch uit.

Hoe ziet een kuur met de Swing Zapper eruit?

 • Een volledige kuur begint met driemaal daags 7 minuten de Swing Zapper gebruiken, met pauzes van 20 minuten. Gifstoffen die vrijkomen volledig moeten grondig worden geëlimineerd, vandaar de herhaling.
 • Na een week bouwt u de frequentie af naar om de dag, of naar de frequentie die u bespreekt met uw therapeut.
 • Blijf voldoende drinken, om de afvoer van de gifstoffen te versnellen.
 • Neemt u ook zeker voldoende rust: uw lichaam stoot de toxinen (gifstoffen) af en daardoor kunt u zich dus achteraf vermoeid voelen.

Wanneer de Swing Zapper in werking is blijft de uitgangsspanning, ook belast, 10 volt. Als u met een voltmeter meet is dit ongeveer 5 volt. Dit komt door de positieve offset. U meet de helft van de spanning. Deze continue spanning van 10 volt zorgt voor een optimaal resultaat.

Tip van ons voor het onderhoud: vermijdt vocht, hitte en extreme kou. Behandel de Swing Zapper voorzichtig. U kunt de elektroden schoonmaken met een milieuvriendelijk middel, zoals bijvoorbeeld jonge graanjenever.

De swing zapper werkt op twee stuks anderhalve volt batterijen.
Dit filmpje laat zien hoe mooi de Swing Zapper werkt. Klik hier.

Let op: de handelektroden kunnen alleen op de hand worden gebruikt, plaats deze niet op andere dele van het lichaam.

 

Aanvullende informatie
Meer informatie
Art.nr.500063
EAN8718546850462
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Swing Zapper - Voet electroden
Uw waardering
Swing Zapper - Voet electroden

Swing Zapper - Voet electroden

€ 69,95
Made with StoreFrame.io Copyright © Meditech Europe