Violet Ray Versailles

Zelf en in slechts enkele minuten per dag beschadigde huid en acne behandelen, rimpels verzachten en de algehele doorbloeding van uw huid stimuleren? Kies dan de Violet Ray Versailles. U plaatst eenvoudig een van de applicators (Glaselektrode) op het te behandelen gebied en laat de elektrische “spray” zijn werk doen.
€ 899,00
Geen voorraad meer
1
Bestel er 1
Bestel er 2
Bestel er 3
Bestel er 4
Order 5
Art.nr.
500212
 •   Betaal vooraf of achteraf
 •   Betrouwbare service
 •   Goede ondersteuning
 •   Snelle levering
 •   14 dagen bedenktijd
Omschrijving

Hoe werkt de Violet Ray Versailles?

U zet de applicator (glaselektrode) op de te behandelen huid of lichaamsdeel. Met de controleknop bepaalt u de sterkte van de stroom, op basis van wat voor u comfortabel voelt. Beweeg de applicator met een lichte beweging over het lichaam heen en weer. Vooraf een beetje talkpoeder of lotion (die geen alcohol bevat) aanbrengen op de huid, vergemakkelijkt de bewegingen van de applicator. U beweegt deze langzaam over het te behandelen gebied tot het voldoende warm geworden is of tot de behandeling is voltooid. In slechts enkele minuten per dag!

Let op het volgende bij gebruik van de Violet Ray Versailles:

 • Ondanks dat de applicator gemaakt is van de meest stevige glassoort die mogelijk is voor deze toepassing, is het nog steeds breekbaar en moet deze met zorg worden behandeld. Om breken te voorkomen bij het insteken of verwijderen van een applicator, moet men hem in een rechte beweging in of uitschuiven, zonder te draaien of te buigen.
 • Bescherm je hand met een stuk stof voor het geval de applicator breekt.
 • Om een elektrische schok te vermijden mag het lichaam niet in contact komen met metaal (ook stalen meubels) gedurende het gebruik.
 • De Violet Ray Versailles kan om en om 15 minuten per keer gebruikt worden. Door de switch kunt u nog eens 15 minuten behandelen.
 • Raak de Violet Ray Versailles niet aan of steek de stekker niet in het stopcontact met natte handen, in de gootsteen, in de badkuip of onder de douche.
 • Vermijd tijdens het gebruik van de Violet Ray Versailles, tonic of lotion waarin alcohol zit op het haar of enig ander lichaamsdeel.
 • Een applicator gaat lang mee. Als er storingen optreden, bevestig dan een andere applicator of gebruik een ander elektrisch stopcontact om uit te zoeken of de generator kapot is.
 • Zorg er altijd voor dat u een geaard stopcontact gebruikt!

Welke techniek gebruikt de Violet Ray Versailles?

Het principe om met hoogfrequente stroom diverse ongemakken te behandelen, bestaat al zeker 80 jaar en is destijds ontwikkeld door wetenschapper Nicolas Tesla. De stroom wordt verspreid door een elektrische “spray” die veroorzaakt wordt door middel van een glazen, vacuüm applicator die in een handvat bevestigd is. De elektrische ontlading die in intensiteit verstelbaar is, heeft een diep violette kleur, vandaar de term Violet Ray (violette straal). Vandaag de dag wordt deze methode nog steeds veel gebruikt bij allerlei ongemakken als gewrichtspijnen, huidaandoeningen, wratjes en andere toepassingen.

Er zit een uitgebreid gebruiksadvies bij in boekvorm bij de Violet Ray Versailles met duidelijke adviezen, toepassingen en onderhoudstips van artsen, professoren en therapeuten.

De Violet Ray bestaat al meer dan 80 jaar, is hoogfrequent en de hoge voltage is afkomstig van een lage stroombron. Het heeft een spanning van meer dan 50.000 Volt en een frequentie van meer dan enkele miljoen trillingen per seconde.

Aanvullende informatie
Meer informatie
Art.nr.500212
EAN8718546850493
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Violet Ray Versailles
Uw waardering
Violet Ray Versailles

Violet Ray Versailles

€ 899,00
Made with StoreFrame.io Copyright © Meditech Europe