Collageen Solugel® poeder - 250 gr

Collageen vezels bestaan voor 15% uit proline. Proline ondersteunt de wondgenezing en helpt bij de vorming van de huid. Proline kan de spieren van het hart helpen gezond te houden en heeft het een gunstige invloed op de conditie van de vaatwanden.

€ 22,90
Dit product is op voorraad
1
Bestel er 1
Bestel er 2
Bestel er 3
Bestel er 4
Order 5
Art.nr.
VT91909
  •   Betaal vooraf of achteraf
  •   Betrouwbare service
  •   Goede ondersteuning
  •   Snelle levering
  •   14 dagen bedenktijd
Omschrijving

Wist je dat onze eiwitmassa voor dertig procent uit collageen bestaat? Je vindt collageen in de huid, pezen, kraakbeen, spieren en bloedvaten. Collageen vezels bestaan voor 15% uit proline. Proline ondersteunt de wondgenezing en helpt bij de vorming van de huid. Proline kan de spieren van het hart helpen gezond te houden en heeft het een gunstige invloed op de conditie van de vaatwanden. In tijden van ziekte of stress kan er minder collageen gevormd worden waar het hart onder kan lijden. Collageen wordt vaak ook gebruikt om een ​​gezonde huid, haar en nagels te ondersteunen. Het draagt bij aan een sterk gebit, is belangrijk voor de bloedvaten, de botten en je kraakbeen.
Vitamine C draagt bij aan het vormen van collageen. Vitamine D3 draagt ook bij aan het behoud van sterke botten en is goed voor het gebit. Een supermooie combinatie in dit product.

In dit supplement zit geen: kunstmatige kleur- en smaakstoffen en conserveringsmiddel, gist, GMO, suiker, gluten of lactose.

Veiligheid
Het advies is om Collageen Solugel ® poeder maximaal 25 dagen achterelkaar te gebruiken en dan de 5 dagen daaropvolgend niet.
Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gezonde levensstijl en gevarieerde en evenwichtige (complete), gezonde voeding.

Aanvullende informatie
Meer informatie
Art.nr.VT91909
EAN8717438691909
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Collageen Solugel® poeder - 250 gr
Uw waardering
Collageen Solugel® poeder - 250 gr

Collageen Solugel® poeder - 250 gr

€ 22,90
Made with StoreFrame.io Copyright © Meditech Europe