Agaricus Blazei Tinctuur 30ml

Ontdek de kracht van Agaricus Blazei met de Full Spectrum tinctuur van Meditech Europe. Deze hoogwaardige tinctuur combineert eeuwenoude wijsheid van Traditionele Chinese Geneeskunde met moderne extractietechnieken, waardoor u profiteert van alle essentiële voedingsstoffen. Onze 100% biologische tinctuur is rijk aan polysacchariden, bèta-glucanen, en vezels, ideaal voor het versterken van uw immuunsysteem en algemeen welzijn. Vrij van gluten, soja, en kunstmatige toevoegingen, biedt Meditech Europe de zuiverste vorm van deze geneeskrachtige paddenstoel. Kies voor natuurlijke gezondheid en kwaliteit met onze Agaricus Blazei tinctuur.

€ 34,95
Dit product is op voorraad
1
Bestel er 1
Bestel er 2
Bestel er 3
Bestel er 4
Order 5
Art.nr.
TC47003
  •   Betaal vooraf of achteraf
  •   Betrouwbare service
  •   Goede ondersteuning
  •   Snelle levering
  •   14 dagen bedenktijd
Omschrijving

Ontdek de Geneeskrachtige Voordelen van Agaricus Blazei Tinctuur

Bij Meditech Europe zijn we experts in het benutten van de kracht van Traditionele Chinese Geneeskunde (TCM) met onze hoogwaardige Agaricus Blazei Full Spectrum tinctuur. Deze premium essence, vervaardigd met respect voor eeuwenoude tradities, combineert de wijsheid van medicinale paddenstoelen met de kwaliteitsnormen van de hedendaagse Westerse gezondheidsmarkt.

Ontdek de Unieke 'Full Spectrum' Voordelen

Onze Agaricus Blazei tinctuur biedt een 'full spectrum' ervaring, wat inhoudt dat u geniet van alle essentiële voedingsstoffen die de Agaricus Blazei paddenstoel te bieden heeft. In tegenstelling tot isolaten, die zich beperken tot één enkele component, bevat onze tinctuur alle bioactieve verbindingen van de paddenstoel. Dit zorgt ervoor dat u profiteert van een synergetische werking van voedingsstoffen zoals polysacchariden, bèta-glucanen en vezels, die uw gezondheid ten goede komen.

Traditionele Paddenstoel, Moderne Gezondheidsvoordelen

Agaricus Blazei, al eeuwenlang geprezen in Brazilië en Japan en bekend onder namen als 'Paddenstoel van God', 'Paddenstoel van de Zon', en 'Prinses der Paddenstoelen', is beroemd om zijn voedzame eigenschappen. Onze Agaricus Blazei Full Spectrum tinctuur benut moderne extractietechnieken om u de meest krachtige en pure vorm van deze geneeskrachtige paddenstoel aan te bieden.

Voedingsrijk en Veelzijdig

De Agaricus Blazei tinctuur, aangeboden als full spectrum extract, is niet alleen rijk aan voedingsstoffen maar ook veelzijdig in gebruik. Met een subtiele amandelsmaak, bekend als 'Amandelpaddenstoel', en adaptogene eigenschappen die helpen bij stressbalans en het ondersteunen van het immuunsysteem, is onze tinctuur een essentieel onderdeel van een gezonde levensstijl.

Toewijding aan Kwaliteit

Meditech Europe staat garant voor de hoogste kwaliteit. Onze Agaricus Blazei Full Spectrum tinctuur is 100% biologisch, vegetarisch en vrij van gluten, soja, tarwe, lactose, suiker, zout, conserveringsmiddelen, en kunstmatige kleurstoffen. Kies voor de zuiverheid en kracht van natuurlijke supplementen met de wetenschappelijk onderbouwde voordelen van Agaricus Blazei.

Let op: gezondheidsclaims zijn momenteel in afwachting van goedkeuring door de Europese Commissie.

Aanvullende informatie
Meer informatie
Art.nr.TC47003
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Agaricus Blazei Tinctuur 30ml
Uw waardering
Agaricus Blazei Tinctuur 30ml

Agaricus Blazei Tinctuur 30ml

€ 34,95
Made with StoreFrame.io Copyright © Meditech Europe