Soladey verwisselbare opzetborstels

Innovatief tandenpoetsen zonder tandpasta kan met de Ion5 van Soladey. Ze garanderen een complete en weldadige poetservaring met behulp van ioniserende technologie.

Vanaf € 12,95

Dit product is op voorraad
Gegroepeerde productitems
Product NaamAantal
Soladey 3-rijen opzetborstel Soft
€ 12,95
Soladey 3-Rijen opzetborstel Medium
€ 12,95
Soladey opzetborstel Hard 4 stuks
€ 12,95
Soladey opzetborstel tapered 4 stuks
€ 12,95
Soladey 3-rijen opzetborstel Kind
€ 19,95
Art.nr.
560137
 •   Betaal vooraf of achteraf
 •   Betrouwbare service
 •   Goede ondersteuning
 •   Snelle levering
 •   14 dagen bedenktijd
Omschrijving

Controleer en verminder tandplak en bacteriën met behulp van een door licht geactiveerde titanium dioxide tandenborstel. Licht en water is alles wat u nodig heeft!

Opmerking: Flossen moet u blijven doen voor de moeilijk bereikbare plaatsen tussen uw tanden.

Waarom bevelen wij de Soladey Ion5 aan?

 • Minder gaatjes: Volgens klinische studies kan de Soladey ioniserende tandenborstel de opbouw van tandplak tegengaan in combinatie met uw eigen speeksel.
 • Schonere en wittere tanden: Het superieure reinigingseffect vermindert de hechting van tandplak aan de tanden, door middel van het foto-elektrisch effect. Zelfs met de aanbevolen zachte poetstechniek.
 • Geen tandpasta meer nodig: Het ioniserende proces van de Soladey tandenborstels reinigt uw tanden zonder het gebruik van tandpasta. Als u toch tandpasta gebruikt, blijft het ioniserende effect ongewijzigd.
 • Betaalbaar en zuinig: Bij zorgvuldig gebruik gaan het handvat en de stang een leven lang mee. Alleen de borstelkop is aan slijtage onderhevig en moet dus na verloop van tijd worden vervangen.
 • Uw ideale reisgezel: De Soladey ioniserende tandenborstel heeft alleen licht en water nodig. Perfect voor in de auto, tas, lunchtrommel of koffer!
 • Milieuvriendelijk: Alleen de borstelkop hoeft vervangen te worden in geval van slijtage. Dit beperkt de productie-, transport- en afvalkosten. Maar ook gaat er geen tandpasta meer de gootsteen in en dus het (grond)water.

 

Extra duurzaam je tanden poetsen met deze set losse opzetborstels, die past op het nieuwste model van Soladey. Als de haren versleten zijn, klikt u deze opzetborstel eenvoudig op de ionische staaf. En met deze set van 4 kan het hele gezin duurzaam poetsen, of u schaft in één keer een jaarvoorraad aan.

Aanvullende informatie
Meer informatie
Art.nr.560137
EAN8718546853029
Bijlagen
Soladey manual
(Size: 1.4 MB)
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Soladey verwisselbare opzetborstels
Uw waardering
Soladey verwisselbare opzetborstels

Soladey verwisselbare opzetborstels

Vanaf € 12,95

Made with StoreFrame.io Copyright © Meditech Europe