Polarizer Plate

Beoordeling:
s:3:"100";% of 100

De Polarizer Plate is bedoeld om je te laten zien hoe je met je energie kunt spelen, werken en het ook kunt veranderen. Het is duidelijk te proeven en te voelen. Geen magie. Gewone fysica en de wetten van de elektronica.

Dit product is op voorraad
Gegroepeerde productitems
Product NaamAantal
Polarizer Plate Small (27 mm)
€ 6,95
Polarizer Plate (70 mm)
€ 14,95
Polarizer Plate Black (70 mm)
€ 19,95
Polarizer Plate Wit (70 mm)
€ 18,95
Polarizer Plate Family Pack
Aanbiedingsprijs € 87,95 Normale prijs € 97,75
Art.nr.
500081..
  •   Betaal vooraf of achteraf
  •   Betrouwbare service
  •   Gratis verzending vanaf 25€
  •   Retourneren is gratis
  •   14 dagen bedenktijd
Omschrijving

De Polarizer Plate is bedoeld om je te laten zien hoe je met je energie kunt spelen, werken en het ook kunt veranderen. Het is duidelijk te proeven en te voelen. Geen magie. Gewone fysica en de wetten van de elektronica.

Wees verbaasd hoe makkelijk het is, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Als je je hand om of boven de Polarizer Plate legt ontstaat er een krachtig veld en kun je dit gebruiken om je energie te geven of om te ontspannen. Probeer het eens.

Plaats de Polarizer Plate op uw linkerhand met de ringen erop en houd uw hand een beetje boven de Polarizer Plate. Voel wat er gebeurt. U zou uw hand warm kunnen voelen worden of uw vingers kunnen tintelen.

Houd de Polarizer Plate in uw rechterhand en leg hem op de rug van uw kind of op de buik en voel hem kalmeren, u ook.

Polarizer Plate

De Polarizer Plate met zijn getinte ringen is een mooi voorbeeld van hoe je met je energie kunt spelen. De ringen zijn echt getinte oscillerende antenneringen of open spiralen. Deze ringen kunnen in real-time ontvangen en versturen. Polarizer Plate reageert bij de geringste energieverandering, wat inductie veroorzaakt. Dit veld kan een krachtige verandering teweegbrengen en heeft vooral een polariserend en sterk energetisch effect.

Vooral kinderen en dieren reageren intuïtief. Wees niet verbaasd dat wanneer je de Polarizer Plate in het bed van de hond legt, hij niet toestaat dat je hem weer weghaalt. Het dier voelt dat het goed is en het geeft de hond een goed gevoel. U kunt de Polarizer Plate altijd aan een touwtje of in uw zak dragen of waar u maar wilt.

Elk medium zoals water, vloeistoffen, voedsel, planten en ook mensen en dieren hebben hun eigen veld en sturen informatie. De Polarizer Plate reageert hierop door inductie, draait om en stuurt een breed spectrum aan frequenties uit waardoor de smaak van water zachter, levendiger en energieker wordt. Andere vloeistoffen kunnen smaakverschillen ondergaan door toevoeging van giftige smaak- en kleurstoffen en zelfs bier kan naar water smaken.

Een mooie test is om de Polarizer Plate onder een bord met voedsel of een dessert te leggen. U kunt proeven dat het voedsel milder wordt en dat het beter wordt verdragen. Woestijnen uit de supermarkt zijn het beste te testen. Deskundigen zeggen dat dit niets anders is dan luxueus verpakt afval en het moet geen voedsel worden genoemd vanwege alle rotzooi die is gemaakt in de woestijn.

Zelfs als er niets in de buurt van de Polarizer Plate is, zal het nog steeds actief zijn. Het gebied eromheen zit zo vol met informatie. Denk maar aan alle draadloze systemen die in huis, op straat, in het dorp, in de stad of op het werk zijn. Dit is genoeg om een persoon gek te maken. De Polarizer Plate kan niet alles oplossen. Technisch gezien zal het voortdurend informatie omdraaien en gepolariseerd terugsturen. Dit effect kan worden versterkt door er bijvoorbeeld een kristal op te zetten.

Zorg er altijd voor dat de Polarizer Plate droog is en dat er geen contact is tussen de ringen en metaal of ander soort geleidend materiaal. Dan werken ze niet optimaal. U kunt beide kanten van de Polarizer Plate gebruiken. U kunt hem meenemen in een kleine tas of een plekje op uw lichaam behandelen of iemand anders helpen.

Zet de Polarizer Plate  op een zere plek of op de zonnevlecht (het derde chakra) en ervaar de verandering. Soms wordt de pijn erger voordat het beter wordt. Door het op je zonnevlecht te leggen zul je ontspannen. Volg je instincten en experimenteer zoveel je wilt.

Geef je planten water dat al een half uur op de polarisatieplaat staat of zet er een plant, die wat energie kan gebruiken, op. Bijvoorbeeld bloemen. Slaapt uw kind onrustig, leg de Polarizer plaat dan onder het kussen of de matras. Zet een kristal op de Polarizer Plate en voel of de energie in de kamer verandert.

Zelfs gedachten zijn krachten, dus zelfs door het hebben van de intentie begint het fenomeen. Het blijkt dat gedachten kleine deeltjes beïnvloeden en vormen. Je biologische systeem reageert onmiddellijk op een gedachte. Je spieren laten dit zien door sterk of minder sterk te zijn. Dit kan direct worden vastgesteld door testen of metingen. Ook dieren, mensen of planten sluiten zich af en reageren bewust of onbewust. Afstand lijkt niet te bestaan. U kunt hierover meer lezen in het boek van Lynne McTaggert: The Intention Experiment.

Volgens Rupert Sheldrake heeft elk levend wezen een uniek morfo-energieveld. Elke haar, elk speeksel en elk plaatje is onderdeel van dit veld. Al vele jaren zetten mensen een foto of iets dergelijks van een persoon die voor hen heel bijzonder is in een sterk energetisch veld om deze positieve energie van een afstand te sturen. Het is wetenschappelijk bewezen dat gedachten helpen. Niet dat het er toe doet. Het is fijn om te weten dat niets onmogelijk is! Is het niet?

Door Meditech Europe Dankzij George Lahovsky

Een product van Meditech Europe

Aanvullende informatie
Meer informatie
Art.nr.500081..
EAN8718546851452..
YoutubeViT9-7vmPa0
Beoordeling:
s:3:"100";% of 100
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Polarizer Plate
Uw waardering
Vaak samen gekocht
  • Totaal prijs
Polarizer Plate

Polarizer Plate

Made with StoreFrame.io Copyright © Meditech Europe