Polarizer Plate small Family Pack

5 x Polarizer Plate 27mm, 2 witte en 3 zwarte!

€ 32,50
Dit product is op voorraad
1
Bestel er 1
Bestel er 2
Bestel er 3
Bestel er 4
Order 5
Art.nr.
700007
  •   Betaal vooraf of achteraf
  •   Betrouwbare service
  •   Goede ondersteuning
  •   Snelle levering
  •   14 dagen bedenktijd
Omschrijving

De Polarizer Plate met zijn getunede ringen is een mooi voorbeeld van hoe je kunt spelen met je energie. De ringen zijn echt getonede oscillerende antenne ringen of open spoelen. Deze ringen kunnen ontvangen en zenden in real-time. De Polarizer Plate reageert bij de geringste energieverandering, waardoor inductie ontstaat. Dit veld kan een krachtige verandering teweegbrengen en heeft vooral een polariserende en sterk energetische werking.

Elk medium zoals water, vloeistoffen, voedsel, planten en ook mensen en dieren hebben hun eigen veld en zenden informatie uit. De Polarizer Plate reageert hierop door inductie, omkering en zendt een breed spectrum van frequenties uit waardoor de smaak van water zachter, levendiger en energieker wordt. Andere vloeistoffen kunnen smaakverschillen ondergaan door toegevoegde giftige smaak- en kleurstoffen en zelfs bier kan naar water smaken.

Een leuke test is om de Polarizer Plate onder een glas water te zetten. Naast dit glas neemt u een ander glas met water, dat u op tafel zet.

Na 5-10 minuten neemt u een slokje van beide glazen en u zult de kracht van de Polarizer Plate ervaren! Het is echt verbazingwekkend!

Zelfs als er niets in de buurt van de Polarizer Plate is, zal het nog steeds actief zijn. Het gebied er omheen zit zo vol met informatie. Denk maar eens aan alle draadloze systemen die in huis, op straat, in het dorp, in de stad of op het werk zijn. Dit is genoeg om een mens gek te maken. Technisch gezien zal hij informatie voortdurend omkeren en gepolariseerd terugsturen. Dit effect kan versterkt worden door er bijvoorbeeld een kristal op te plaatsen.

Zorg er altijd voor dat de Polarizer Plate droog is en dat er geen contact is tussen de ringen en metaal of andersoortig geleidend materiaal. Dan werken ze niet optimaal. U kunt beide kanten van de Polarizer Plate gebruiken. U kunt hem in een klein tasje bij u dragen of een plekje op uw lichaam behandelen of iemand anders helpen.

Leg de Polarizer plaat op een pijnlijke plek of op de zonnevlecht (het derde chakra) en ervaar de verandering. Soms wordt de pijn erger voordat het beter wordt. Door het op je zonnevlecht te leggen zul je ontspannen. Volg je instincten en experimenteer zoveel als je wilt.

Geef je planten water met water dat een half uur op de Polarizer Plate heeft gestaan of zet er een plant op die wat energie kan gebruiken. Bijvoorbeeld bloemen. Slaapt uw kind onrustig, leg dan de Polarizer Plate onder het kussen of de matras. Leg een kristal op de Polarizer Plate en voel of de energie in de kamer verandert.

Aanvullende informatie
Meer informatie
Art.nr.700007
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Polarizer Plate small Family Pack
Uw waardering
Vaak samen gekocht
Totaal prijs
Polarizer Plate small Family Pack

Polarizer Plate small Family Pack

€ 32,50
Made with StoreFrame.io Copyright © Meditech Europe