Polarizer Plate Small White (27 mm)

De Witte Polarizer Plate 27mm is een geavanceerd instrument gemaakt van carbon met koperen ringen in de vorm zoals Lakhovsky ze ontwikkelde. Het is ontworpen om een energieveld te creëren waarmee je je omgeving kunt optimaliseren voor een verbeterde leefomgeving.

€ 7,95
Dit product is op voorraad
1
Bestel er 1
Bestel er 2
Bestel er 3
Bestel er 4
Order 5
Art.nr.
65004
  •   Betaal vooraf of achteraf
  •   Betrouwbare service
  •   Goede ondersteuning
  •   Snelle levering
  •   14 dagen bedenktijd
Omschrijving

In de hedendaagse wereld, waar technologie en natuurlijke elementen samenkomen, streven velen naar een harmonieuze leefomgeving. De Polarizer Plate, een product met geavanceerde technologieën, biedt een unieke benadering van het verbeteren van leefomgevingen.

De kern van de Polarizer Plate bestaat uit hoogwaardig carbon, een materiaal dat bekend staat om zijn uitstekende eigenschappen op het gebied van geleiding en stabiliteit. Carbon fungeert als de solide basis van dit product, waardoor het duurzaam en effectief is in verschillende omgevingen. Of het nu gaat om een stedelijk appartement of een rustig plattelandshuis, de Polarizer Plate past naadloos in elke leefomgeving.

Wat de Polarizer Plate uniek maakt, zijn de koperen ringen die zijn geïntegreerd in de vorm van Lakhovsky Antennen. Deze specifieke configuratie is geïnspireerd op het werk van Georges Lakhovsky, een pionier op het gebied van biofysica.

De koperen ringen, op een unieke manier ontworpen volgens de principes van Lakhovsky, dragen bij aan het creëren van een gebalanceerd energetisch veld rondom de Polarizer Plate. Dit veld heeft een toevoeging aan de algemene atmosfeer van een ruimte. De Polarizer Plate is verkrijgbaar in twee verschillende maten en kleuren: 27mm in zowel zwart als wit, en 70mm in zwart en wit.

Met een minimalistisch ontwerp is de Polarizer Plate niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Plaats het in de nabijheid van elektronische apparaten, in werkruimtes of zelfs in de woonkamer om een vleugje eigentijdse stijl toe te voegen aan uw leefomgeving. Het is een subtiel product dat ongemerkt zijn invloed kan uitoefenen op de celstructuren in zijn omgeving.

Aanvullende informatie
Meer informatie
Art.nr.65004
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Polarizer Plate Small White (27 mm)
Uw waardering
Polarizer Plate Small White (27 mm)

Polarizer Plate Small White (27 mm)

€ 7,95
Made with StoreFrame.io Copyright © Meditech Europe