Multi Day & Night 2x 90

Overdag hebben we andere nutriënten nodig dan ‘s nachts. Overdag suppleer je de voedingsstoffen voor de energie die je nodig hebt om fit, scherp en alert te zijn. ’s Avonds neem je de nachttablet die voorziet in de voedingsstoffen voor de rust, gezonde slaap en opbouw van de hersen-, spier- en zenuwcellen.

Aanbiedingsprijs € 66,22 Normale prijs € 77,90
Dit product is op voorraad
1
Bestel er 1
Bestel er 2
Bestel er 3
Bestel er 4
Order 5
Art.nr.
VT90582
  •   Betaal vooraf of achteraf
  •   Betrouwbare service
  •   Goede ondersteuning
  •   Snelle levering
  •   14 dagen bedenktijd
Omschrijving

Multi Dag

Energie
De vitaminen B1, B2, B3, B5, B6, B12, B8 (biotine), C en de mineralen calcium, ijzer, koper en mangaan, dragen bij tot een normaal energieleverend metabolisme (Magistretti & Allaman, 2015). Chroom en vitamine B8 spelen bovendien een belangrijke rol in de verwerking van respectievelijk koolhydraten, vetten en eiwitten (León‐Del‐Río, 2019). Daarnaast dragen foliumzuur, ijzer, magnesium, vitamine B2, B3, B5, B6 en C dragen bij tot de vermindering van vermoeidheid (Joustra et al., 2017).

Mentaal
De vitaminen B1, B3, B6, B12, C, foliumzuur, biotine en het mineraal magnesium dragen bij aan een normale psychologische functie (Oliver-Baxter et al., 2018).

Geheugen
Goede stoffen voor het geheugen zijn B1 en B12. Belangrijk voor de leerprestaties zijn B3 en magnesium (Flitton et al., 2019).

Zenuwstelsel
Biotine, kalium, koper, magnesium, vitamines B1, B2, B3, B6, B12 en C dragen bij tot de normale werking van het zenuwstelsel (Reynolds, 2006). De mineralen kalium en magnesium spelen een rol in de prikkeloverdracht van de zenuwcellen en zijn van belang bij het handhaven van een normale bloeddruk (Dyckner & Wester, 1983).

Spieren
Calcium, magnesium en kalium spelen een rol bij het behouden van sterke spieren. Magnesium is goed voor de stevigheid van het skelet en koper ondersteunt het behoud van bindweefsel (Altura & Altura, 1981).

Bloedsuikerspiegel
Chroom is nodig voor het handhaven van een normale bloedsuikerspiegel (Saltman, 1983).

Anti-oxidanten
Koper , mangaan, Vitamine B2, C, OPC, en bioflavonoïden zijn vrije radicalen vangers (anti-oxidanten) die helpen het afweersysteem van de lichaamscellen te beschermen (Jacob, 1995).

Dosering: Neem 1 tablet ’s ochtend bij het ontbijt.
Formaat
Ingrediënten: Vitaminen, mineralen, microcrystalline cellulose (anti-klontermiddel), choline bitartraat, citrus bioflavonoiden, para-amino-benzoezuur, inositol, druivenpit extract (OPC), stearinezuur (anti-klontermiddel), HPMC (glansmiddel), magnesium stearaat (anti-klontermiddel), siliciumdioxide (vulmiddel), alpha-liponzuur, polysorbaat (moisturizer), bijenwas (glansmiddel), carnaubawas (glansmiddel).

Bevat geen: GMO, gluten, gist, lactose, suiker, kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen.

 

Multi Nacht

Bescherming oxidatieve schade & zenuwstelsel
‘s Nachts heeft het lichaam meer behoefte aan de in vetoplosbare vitamines zoals A (retinol), bèta-caroteen, D3, F, K2 en ascorbyl palmitaat (Goncalves et al., 2015). Ascorbyl palmitaat is een in vetoplosbare vitamine C en van belang voor het normaal functioneren van het zenuwstelsel en de psychologische functies. De in vetoplosbare vitamines zijn vitamines die we nodig hebben als antioxidant ter bescherming van de cellen tegen schade door vrije radicalen waar we aan blootgesteld worden gedurende de dag (Martínez-Moneo et al., 2016).

Ontspanning en een gezonde slaap
Het kruid Passiebloem staat al eeuwen bekend om zijn rustgevende invloed. Passiebloem en melatonine bevorderen een natuurlijk slaapproces en helpen het lichaam te ontspannen (Attele, Xie & Yuan, 2000).

Opbouw en reiniging
Vitamine D, ijzer, magnesium, calcium en zink hebben een gunstige invloed op het celdelingsproces en dragen bij aan het proces van celvernieuwing (Martínez-Moneo et al., 2016). Calcium speelt een rol in het proces van celdifferentiatie. Zink is nodig bij de opbouw van eiwitten en vernieuwing van weefsel. Silymarin (Mariadistel) en l-glutathion staan bekend om de ontgiftende functie van de lever (Saller, Meier & Brignoli, 2001).

Botten
Calcium, magnesium, zink, vitamine D3, K2 dragen bij tot de instandhouding van normale botten (Reid, Bolland & Grey, 2014). Vitamine C draagt bij tot de collageenvorming voor de gezonde werking van de botten en het tandvlees (Prica, Langford & Liporace, 2012).

Gezichtsvermogen en slijmvliezen
Vitamine A draagt bij tot de instandhouding van een normaal gezichtsvermogen en de gezondheid en herstel van huid, haar en tandvlees (Kuzniarz et al., 2001). Tevens is het goed voor het behoud van de normale structuur en functie van de slijmvliezen.

Immuunsysteem
Vitamine A, D3, selenium en zink dragen bij tot de normale werking van het immuunsysteem (Bendich, 1992).

Dosering: Neem 1 tablet ’s avonds in.

Formaat
Ingrediënten: Vitaminen, mineralen, microcrystalline cellulose (vulmiddel), Mariadistel, DMAE, L-Taurine, passiebloemextract (extract 9:1), HPMC (glansmiddel), silicium dioxide (vulstof), geconjugeerd linolzuur, L-Gluthation, polysorbaat (moisterizer), Melatonine, bijenwas (glansmiddel), carnaubawas (glansmiddel)

Bevat geen: GMO, gluten, gist, lactose, suiker, kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen.

Aanvullende informatie
Meer informatie
Art.nr.VT90582
EAN871743869058
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Multi Day & Night 2x 90
Uw waardering
Multi Day & Night 2x 90

Multi Day & Night 2x 90

Aanbiedingsprijs € 66,22 Normale prijs € 77,90
Made with StoreFrame.io Copyright © Meditech Europe