Mam gaat niet aan de chemo - Laura Bond

In maart 2011 wed bij Laura Bonds moeder Gemma eierstok- en baarmoederkanker geconstateerd. Laura kwam erachter dat het enige dat schokkender is dan iemand vertellen dat je moeder kanker heeft, is onthullen dat ze chemotherapie heeft afgewezen. Maar volgens onderzoeken zouden veel oncologen dit zelf ook doen. Dus begon Laura, een journaliste, met het schrijven van een blog om haar moeders besluit om ‘nee’ te zeggen tegen de reguliere geneeskunde en ‘ja’ tegen waterstofperoxide, vitamine C-injecties en infraroodsauna’s te verklaren. 

€ 30,50
Dit product is op voorraad
1
Bestel er 1
Bestel er 2
Bestel er 3
Bestel er 4
Order 5
Art.nr.
560200
  •   Betaal vooraf of achteraf
  •   Betrouwbare service
  •   Goede ondersteuning
  •   Snelle levering
  •   14 dagen bedenktijd
Omschrijving

Mam gaat niet aan de chemo vertelt het verhaal van Gemma’s natuurlijke genezing en bevat raadgevingen van meer dan zestig van ’s werelds toonaangevende specialisten en holistische genezers – van oncologen in Tokyo tot energiegenezers in Harley Street

Als je alternatieve mogelijkheden wilt verkennen, of manieren wilt vinden om je reguliere zorg aan te vullen – dit boek verschaft het allernieuwste onderzoek van over de hele wereld en beschrijft behandelingen waar Gemma en andere kanker overlevenden ervaringen mee hebben opgedaan. Het is een uiterst waardevolle en opwekkende gids die je kan helpen keuzen te maken op je eigen reis naar genezing. 

Aanvullende informatie
Meer informatie
Art.nr.560200
EAN9789492665027
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Mam gaat niet aan de chemo - Laura Bond
Uw waardering
Vaak samen gekocht
Totaal prijs
Mam gaat niet aan de chemo - Laura Bond

Mam gaat niet aan de chemo - Laura Bond

€ 30,50
Made with StoreFrame.io Copyright © Meditech Europe