Kanker verslaan - Philip A. Salem M.D.

Kanker Verslaan van Philip A. Salem biedt een baanbrekende kijk op kankerbehandeling en -preventie. Met jarenlange ervaring en diepgaand onderzoek deelt Dr. Salem essentiële inzichten en strategieën voor patiënten en zorgverleners. Dit boek is een onmisbare gids voor iedereen die de strijd tegen kanker beter wil begrijpen en succesvol wil aangaan.

€ 19,95
Dit product is op voorraad
1
Bestel er 1
Bestel er 2
Bestel er 3
Bestel er 4
Order 5
Art.nr.
74522
  •   Betaal vooraf of achteraf
  •   Betrouwbare service
  •   Goede ondersteuning
  •   Snelle levering
  •   14 dagen bedenktijd
Omschrijving

Kanker Verslaan van Philip A. Salem is een essentiële gids voor iedereen die betrokken is bij de strijd tegen kanker. Dr. Salem, een wereldwijd erkende oncoloog met decennia aan ervaring, biedt diepgaande kennis over kankerbehandeling en -preventie. Dit boek is onmisbaar voor zowel patiënten als zorgverleners en behandelt de nieuwste medische ontwikkelingen en innovatieve behandelingsmethoden.

 

In Kanker Verslaan leer je alles over de meest effectieve strategieën om kanker te bestrijden. Dr. Salem bespreekt uitgebreide, holistische benaderingen die zowel de fysieke als de emotionele en mentale aspecten van kanker omvatten. Het boek biedt praktische adviezen en inzichtelijke informatie die de kwaliteit van leven verbeteren en de kans op genezing vergroten.

 

Deze uitgebreide gids helpt patiënten en hun families om de complexiteit van kanker beter te begrijpen. Kanker Verslaan is een waardevol hulpmiddel voor iedereen die meer wil weten over de nieuwste behandelingen, preventiestrategieën en hoe ze hun kansen op genezing kunnen vergroten. Met dit boek ben je beter voorbereid en geïnformeerd in de strijd tegen kanker.

 

Bestel nu Kanker Verslaan bij Meditech Europe en ontdek hoe je de kennis van Dr. Salem kunt toepassen om de beste zorg en ondersteuning te bieden aan kankerpatiënten.

Aanvullende informatie
Meer informatie
Art.nr.74522
EAN9780704374522
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kanker verslaan - Philip A. Salem M.D.
Uw waardering
Kanker verslaan - Philip A. Salem M.D.

Kanker verslaan - Philip A. Salem M.D.

€ 19,95
Made with StoreFrame.io Copyright © Meditech Europe