De waarheid over kanker - Ty M. Bollinger

Wat je moet weten over de geschiedenis van kanker, de behandeling en de preventie. 
€ 24,95
Dit product is op voorraad
1
Bestel er 1
Bestel er 2
Bestel er 3
Bestel er 4
Order 5
Art.nr.
560367
  •   Betaal vooraf of achteraf
  •   Betrouwbare service
  •   Goede ondersteuning
  •   Snelle levering
  •   14 dagen bedenktijd
Omschrijving

Auteur                            : TY M. Bollinger 
Uitgeverij                       : Uitgeverij Succesboeken.nl
Taal                                : Nederlands
Verschijningsdatum       : Mei 2018

Kanker beïnvloedt meer levens dan je misschien zou denken. Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie krijgen een op de drie vrouwen en een op de twee mannen in hun leven te maken met een kankerdiagnose.

De waarheid over kanker duikt in de geschiedenis van de geneeskunde en in de meest geavanceerde research die de effectiviteit aantoont van tientallen onconventionele kankerbehandelingen die patiënten van over de hele wereld ondersteunen. Je krijgt informatie over kanker-politiek; over feiten en mythen betreffende zijn oorzaken en over het scala aan beschikbare methoden voor diagnose en behandeling.

Zoals Ty duidelijk maakt, zijn er veel methoden om kanker te behandelen en te voorkomen die chemotherapie, bestraling en chirurgisch ingrijpen verre overstijgen; we weten er alleen niets van.

Als je je op dit moment geconfronteerd ziet met een kankerdiagnose kan dit boek jou en je arts of therapeut helpen om keuzen te maken met betrekking tot je volgende stappen. Als je reeds conventionele behandeling ondergaat, helpt het je misschien je gezondheid te ondersteunen tijdens de chemokuren of bestralingen.
En als je kanker gewoon in een ander licht wilt zien, zal het je de ogen openen.

Over de auteur
Ty Bollinger, is van origine een registeraccountant, maar nu een gezondheidszorg-onderzoeker en voorvechter van gezondheid en vrijheid, een voormalig wedstrijdbodybuilder, radiopresentator, producent van documentaires en bestsellerauteur.

Na het verliezen van meerdere familieleden aan kanker (met inbegrip van zijn beide ouders) weigerde Ty het idee te aanvaarden dat chirurgie, chemotherapie en bestraling de meest effectieve behandelingen zouden zijn die kankerpatiënten ter beschikking staan.

Hij begon een zoektocht om zo veel mogelijk te weten te komen over alternatieve kankerbehandelingen en de medische industrie. Wat hij ontdekte was schokkend. Hij heeft er zijn levensmissie van gemaakt om de opmerkelijkste conclusie te delen die hij uit zijn zoektocht heeft getrokken: de overgrote meerderheid van alle ziekten, inclusief kanker, kan gemakkelijk worden voorkomen en zelfs worden genezen zonder medicijnen of chirurgie.
Ty is getrouwd met Charlene en vader van hun vier kinderen.

Aanvullende informatie
Meer informatie
Art.nr.560367
EAN9789492665102
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:De waarheid over kanker - Ty M. Bollinger
Uw waardering
De waarheid over kanker - Ty M. Bollinger

De waarheid over kanker - Ty M. Bollinger

€ 24,95
Made with StoreFrame.io Copyright © Meditech Europe