Elysium Sacred Spray

De Elysium Sacred spray heeft een zuiverende en kalmerende werking op de geest.

€ 27,00
Dit product is op voorraad
1
Bestel er 1
Bestel er 2
Bestel er 3
Bestel er 4
Order 5
Art.nr.
DD71062
  •   Betaal vooraf of achteraf
  •   Betrouwbare service
  •   Goede ondersteuning
  •   Snelle levering
  •   14 dagen bedenktijd
Omschrijving

In de Griekse mythologie gaat het verhaal dat Elysium (of 'Elysion' in het oud Grieks) een plaats in de onderwereld is waar de gelukzaligen vertoefden. De held Aeneas kwam daar terecht nadat hij zijn reis door de Tartarus, het helse deel van de onderwereld, voltooid had. Elysium is waar de helden en degenen die een deugdzaam leven geleid hadden, verblijven.
Wij maken ook onze eigen helden reis. Wanneer we in ons eigen onderbewustzijn afdalen, krijgen we de kans om onze eigen schaduwzijde te bekijken en deze te omarmen, zodat we daarna thuis kunnen komen in het licht van ons hart. Net zoals de lotusbloem, die vanuit de zware, dikke, dichte modder haar weg naar het licht vindt en tot bloei komt.

Ritueel gebrouwen
De Elysium Sacred spray (Aura spray) volgt een recept dat via orale traditie wordt doorgegeven door vrouwen van de Q'ero-stam in de Andes. Een heilig water dat vaak wordt aangeduid als ‘Agua de Floresta’ of ‘Agua de Florida’. Alleen deze vrouwen kennen het recept en komen samen in een gezamenlijk ritueel om dit brouwsel te maken en het te voorzien van hun gebeden en intenties.
De spray wordt volgens de traditie in een rituele setting gebrouwen door vrouwen. Elk brouwsel is beperkt in oplage en uniek voor het seizoen en de energieën van de dag waarop het werd gebrouwen.

Gebruik
De Elysium Sacred spray heeft een zuiverende en kalmerende werking op de geest. Je kunt de spray twee keer op je handen sprayen, wrijf je handen tegen elkaar en maken cirkelende bewegingen rondom je gehele lichaam, zo reinig je je energieveld (aura). Ruik vervolgens aan je handen en neem de geur mee naar binnen naar je hart en kom terug bij je eigen centrum. Je kan de spray rondspuiten in een ruimte om de energie te reinigen en een holistische atmosfeer te creëren. De spray is te gebruiken voor mensen, kinderen en dieren. De spray is niet voor intern gebruik.

Inhoud: 30ml
Ingrediënten: 40% biologische alcohol, een mix van diverse heilige & medicinale planten, kruiden en bloemen, kristallen en krachtobjecten.

Disclaimer
Meditech Europe BV houdt zich vrij van het maken van medische claims en houdt zich niet aansprakelijk voor gevolgen voortkomend uit onjuist gebruik van onze producten.

Aanvullende informatie
Meer informatie
Art.nr.DD71062
EAN0493989671062
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Elysium Sacred Spray
Uw waardering
Elysium Sacred Spray

Elysium Sacred Spray

€ 27,00
Made with StoreFrame.io Copyright © Meditech Europe