Calcium 400 & D3 uit Rode Alg

Calcium ondersteunt de bloedstolling, calcium helpt het verlies van botmineralen bij vrouwen in de menopauze te verminderen. Een lage botmineraaldichtheid is een risicofactor voor botbreuken door osteoporose. Calcium draagt bij aan een normale celdeling, activeert je natuurlijke energie in het lichaam, is nodig voor de instandhouding van normale tanden en kiezen, calcium draagt bij aan een gunstige werking van de hartspier, ondersteunt de spijsvertering en draagt bij aan een normale prikkeloverdracht in de zenuwen.

€ 24,90
Dit product is op voorraad
1
Bestel er 1
Bestel er 2
Bestel er 3
Bestel er 4
Order 5
Art.nr.
VT91923
  •   Betaal vooraf of achteraf
  •   Betrouwbare service
  •   Goede ondersteuning
  •   Snelle levering
  •   14 dagen bedenktijd
Omschrijving

Calcium (ook wel kalk genoemd) is een mineraal en is van de (macro) mineralen in de grootste hoeveelheid aanwezig in ons lichaam. Ons lichaam bestaat uit 1 à 2% calcium. Het grootste deel (99%) bevindt zich in de botten en tanden en 1% in het bloed, lichaamsvloeistoffen, intracellulaire structuren en celmembranen. Onze botten fungeren als calciumopslag, waar het zorgt daar voor de stevigheid.
Ons lichaam heeft ongeveer 450 - 1200 mg calcium per dag nodig afhankelijk van leeftijd en geslacht. Kinderen en zwangeren hebben gemiddeld genomen meer behoefte aan calcium vanwege de groei.
Calcium zit in onder andere peulvruchten, groente zoals sperziebonen, spinazie en sojabonen, noten en diverse zuivelproducten zoals melk, kaas en yoghurt.
Vitamine D3 zorgt voor een optimale werking van calcium. D3 krijg je voor een klein deel via je voeding binnen, grotendeels maakt je lichaam dit aan via de huid. Vitamine D draagt bij aan een goede opname in het lichaam van calcium. Daarnaast verhoogt het de calciumopname in de botten, de plek waar calcium effectief is.
Maar calcium heeft vele gezondheid bevorderende eigenschappen: het ondersteunt de bloedstolling, calcium helpt het verlies van botmineralen bij vrouwen in de menopauze te verminderen. Een lage botmineraaldichtheid is een risicofactor voor botbreuken door osteoporose. Calcium draagt bij aan een normale celdeling, activeert je natuurlijke energie in het lichaam, is nodig voor de instandhouding van normale tanden en kiezen, calcium draagt bij aan een gunstige werking van de hartspier, ondersteunt de spijsvertering en draagt bij aan een normale prikkeloverdracht in de zenuwen.
In dit supplement zit geen: kunstmatige kleur- en smaakstoffen en conserveringsmiddel, gist, GMO, gluten of lactose.

Veiligheid
Inname: 1 tot 3 tabletten per dag. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Het is niet geschikt voor kinderen van 3 jaar en jonger. Overmatig gebruik kan een laxerend effect hebben.
Buiten bereik en zicht van jonge kinderen houden. Droog en op kamertemperatuur bewaren (15 – 25 °C). Niet in direct zonlicht plaatsen.
Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gezonde levensstijl en gevarieerde en evenwichtige (complete), gezonde voeding.

Aanvullende informatie
Meer informatie
Art.nr.VT91923
EAN8717438691923
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Calcium 400 & D3 uit Rode Alg
Uw waardering
Calcium 400 & D3 uit Rode Alg

Calcium 400 & D3 uit Rode Alg

€ 24,90
Made with StoreFrame.io Copyright © Meditech Europe