Zink-Methionine & Koper

Zink is het tweede belangrijkste spoorelement voor de biochemische processen in het lichaam. Het draagt onder andere bij aan de vorming van DNA en het is goed voor het immuunsysteem.

€ 16,90
Dit product is op voorraad
1
Bestel er 1
Bestel er 2
Bestel er 3
Bestel er 4
Order 5
Art.nr.
VT90759
  •   Betaal vooraf of achteraf
  •   Betrouwbare service
  •   Goede ondersteuning
  •   Snelle levering
  •   14 dagen bedenktijd
Omschrijving

Wist je dat Zink-Methionine de meest biologische beschikbare vorm is om op te nemen door het lichaam? Zink is het tweede belangrijkste spoorelement voor de biochemische processen in het lichaam. Het draagt onder andere bij aan de vorming van DNA en het is goed voor het immuunsysteem. Daarnaast is zink bijvoorbeeld ook belangrijk voor de vorming van zaadcellen. Ook voor het omzetten van schildklierhormonen is zink in combinatie met selenium en L-Tyrosine nodig. Zink in combinatie met vitamine C kun je goed inzetten voor weerstand, bij verkoudheid en griep. Voor een gezond darmmicrobioom heb je voldoende zink, omega 3, vit. A en D nodig. En zink kan worden ingezet om de darmwand te repareren, zink speelt namelijk een belangrijke rol in de stabilisering van het celmembraan en het is goed voor de wondgenezing. Tijdens de zwangerschap is er een verhoogde behoefte aan zink voor de moeder, het is namelijk een belangrijke stof voor de groei en ontwikkeling van het kind. Uiteraard vinden we zink in onze voeding terug. Bijvoorbeeld in pompoenpitten, ze zijn een rijke bron van vitaminen en mineralen, met name zink en verschillende vormen van vitamine E. Zink en koper zijn antagonisten (dit betekent dat zink een belemmerde invloed heeft op de opname van koper en andersom) daarom worden deze bij voorkeur gecombineerd ingenomen. Zink en koper werken op een aantal vlakken ook samen met elkaar bij het bestrijden van bacteriën en virussen, behoud van een gezonde huid en glanzend, gepigmenteerd haar, sterke nagels, gewrichten en botten, gunstige cholesterolwaardes en goede cognitieve functies.
Als je nagels witte vlekjes en ribbels bevatten, dan kan dit duiden op een zinktekort.
De onderhoudsdosering van zink voor volwassenen is 15 mg per dag, ga je meer zink suppleren dan is ook extra koper nodig.

Aanvullende informatie
Meer informatie
Art.nr.VT90759
EAN8717438690759
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Zink-Methionine & Koper
Uw waardering
Zink-Methionine & Koper

Zink-Methionine & Koper

€ 16,90
Made with StoreFrame.io Copyright © Meditech Europe