Product van de maand

Product van de maand

Filteren
Selectie verfijnen
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Levensveld Polarizer Antenne
    Levensveld Polarizer Antenne
    Beoordeling:
    100%
    € 119,00
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Elke maand geven we wat extra aandacht aan één product, waarvan we denken dat het extra interessant kan zijn voor onze klanten. Dit kan zijn omdat er een bepaalde situatie in onze maatschappij is of omdat er een seizoensverandering is.

Deze maand willen we graag wat extra aandacht geven aan de Levensveld Polarizer Antenne.

De Levensveld Polarizer antenne is een antennesysteem dat een onbeperkt breed scala aan golflengten absorbeert, bundelt, hergroepeert, omkeert en opnieuw uitzendt. Het beschermt biologische systemen - alle vormen van leven - tegen schadelijke straling, veroorzaakt door microgolven, televisies, TL-buizen, TV- en radarstations, microgolfmasten, radio- en röntgenapparatuur, computers, het elektriciteitsnet, apparatuur en apparaten die door AC-motoren worden aangedreven. Het neutraliseert hinderlijke straling die vastzit in voedsel, water en andere dranken. Naast de normalisering van de elektromagnetische en aardse straling levert het ook het aura van biologische systemen door het wegnemen van remmende trillingen in hun elektrische velden.

 

De Levensveld Polarizer Antenne is de "zuster-polarizer" van de Levensveld Polarizer, die het elektriciteitsnetwerk als extra antenne gebruikt. Voor wie niet afhankelijk wil zijn van het elektriciteitsnet kan dit prachtige product gebruiken.

Made with StoreFrame.io Copyright © Meditech Europe