Personal Polarizers

Personal Polarizers

Filteren
Selectie verfijnen
Tonen als Foto-tabel Lijst

13 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Zoek je naar manieren om je leefomgeving te optimaliseren? Meditech Europe heeft het antwoord met de nieuwe Personal Polarizers. Deze innovatieve producten zijn ontworpen om je te helpen de perfecte leefomgeving te creëren, waardoor je je welzijn kunt verbeteren en een gezonder, gelukkiger leven kunt leiden.

Wat doet de Personal Polarizer?

De Personal Polarizer is een geavanceerd product dat is ontworpen om de energie in je leefomgeving te harmoniseren. Door gebruik te maken van speciale edelstenen en mineralen in combinatie met koper en bergkristal, helpt de Personal Polarizer de negatieve invloeden van elektromagnetische straling en andere schadelijke energieën te neutraliseren. Dit draagt bij aan een positieve en gezonde leefomgeving, waardoor jij je beter kunt voelen.

Verschillende Soorten Personal Polarizers:

  • Blauw, Wit, Oranje, Rood, Paars en Geel (met Koper en Bergkristal): Deze varianten bevatten koper en bergkristal, waardoor ze effectief zijn in het balanceren van energieën en het creëren van een harmonieuze omgeving in verschillende kleuren die bij jouw persoonlijke voorkeur passen.
  • Gold (met Amethist, Rozenkwarts en Bergkristal): De Gold Personal Polarizer bevat amethist, rozenkwarts en bergkristal om de energie in je omgeving op een dieper niveau te zuiveren en te harmoniseren.
  • Pro (met Hematiet en Bergkristal): De Pro-variant is ideaal voor wie extra stabiliteit en bescherming wil, dankzij het gebruik van hematiet en bergkristal.
  • RoseQuartz (met Rozenkwarts): Deze variant is specifiek ontworpen met rozenkwarts, een steen die bekend staat om zijn liefdevolle en kalmerende eigenschappen.

Daarnaast beschikt de Personal Polarizer over een nieuw hangsysteem, waardoor je hem altijd recht en op de juiste plaats kunt ophangen. Hiermee functioneert hij optimaal, zonder ongemak.

Meditech Europe staat altijd voor je klaar om je te ondersteunen bij het vinden van de juiste oplossingen voor jouw welzijn. Met de Personal Polarizers brengen we de optimale leefomgeving heel dichtbij, zodat jij kunt genieten van een gezonder en gelukkiger leven. Voor meer informatie over onze producten, persoonlijk advies, of als je vragen hebt, neem gerust contact met ons op via e-mail (info@meditecheurope.nl) of telefonisch (+31527292331). Ons toegewijde team staat klaar om je te assisteren.

Made with StoreFrame.io Copyright © Meditech Europe