Gedestilleerd Water Standard 1000 ml

Gedestilleerd water in de zuiverste vorm.

€ 5,25
Dit product is op voorraad
1
Bestel er 1
Bestel er 2
Bestel er 3
Bestel er 4
Wil u er 5 of meer?
Vraag dan hier uw offerte aan
Art.nr.
2021111901
  •   Betaal vooraf of achteraf
  •   Betrouwbare service
  •   Goede ondersteuning
  •   Snelle levering
  •   14 dagen bedenktijd
Omschrijving

Gedestilleerd water in de zuiverste vorm.

Voor alle duidelijkheid: dit is geen gedemineraliseerd water. Het is ECHT gedestilleerd water, gemaakt door de beste distilleerders ter wereld!

Voor degenen die echt gedestilleerd water willen gebruiken, bieden wij nu de beste oplossing. U kunt per 1000 ml bestellen. Voor order van meer dan 6 flessen gedestilleerd water zullen wij de werkelijke transportkosten doorbelasten. Wilt u vooraf weten welke transportkosten voor u gelden dan kunt u een offerte opvragen via:

marijn@meditecheurope.nl

In ons drinkwater zitten erg veel stoffen die niet bedoeld zijn om in te nemen. De water kwaliteit verschilt per regio, als ook de bestanddelen die in het water worden aangetroffen. Drinkwater in Nederland heeft een gemiddelde TDS waarde van tussen de 100 en 250 PPM (part Per Million). Echter zijn er ook plaatsen waar het oploopt tot 1100 PPM. Er zitten te veel zware metalen, bestrijdingsmiddelen, meststoffen en pfas in het water, die meer dan de helft van de 216 bronnen vervuilen waaruit Nederland het drinkwater haalt. En deze stoffen worden lang niet altijd uit dit water gefilterd voordat het bij u uit de kraan komt.
Gedestilleerd water of aqua dest, is zeer zuiver water, waaruit door destillatie naast alle anorganische zouten en organische stoffen zijn verwijderd. Daarnaast zijn ook alle afvalstoffen niet meer aanwezig na het destilleer-proces. Het is de meest pure vorm van water.
Wij gebruiken dit gedestilleerde water zelf onder andere voor de productie van onze Colloïdale producten.

Aanvullende informatie
Meer informatie
Art.nr.2021111901
EAN7446022849846
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Gedestilleerd Water Standard 1000 ml
Uw waardering
Gedestilleerd Water Standard 1000 ml

Gedestilleerd Water Standard 1000 ml

€ 5,25
Made with StoreFrame.io Copyright © Meditech Europe