Uzelf beschermen tegen 5G straling

Technologie ontwikkelt zich tegenwoordig in een razendsnel tempo en daarmee ook onze vraag. We willen meer, sneller en beter. Om te kunnen blijven voldoen aan de groeiende databehoefte van consumenten en bedrijven, is er nieuwe generatie mobiele communicatietechnologie nodig. In 2020 is er gestart met de uitrol van het nieuwe 5G netwerk in Nederland, vanaf maart 2022 zou 5G internet beschikbaar moeten zijn voor iedereen.

Maar wat is 5G eigenlijk, wat zijn de nadelen van 5G, is 5G gevaarlijk voor de gezondheid, en misschien nog wel het belangrijkst: hoe kan je jezelf beschermen tegen straling van 5g?

Wat is 5G straling

5G staat voor de 5e generatie mobiel internet en de opvolger van 4G. 5G moet zorgen voor sneller en betrouwbaarder mobiel internet. Daarnaast moet het mogelijkheden bieden voor nieuwe toepassingen zoals zelfrijdende auto’s of het verlenen van zorg op afstand.

Beschermen tegen 5g   Hoe beschermen tegen 5g

5G is een stralingsvorm die werkt via elektromagnetische velden die net zoals het 3G en 4G netwerk gebruikt maakt van hoge frequenties. 

Is 5G straling schadelijk voor de gezondheid?

Met de komst van 5G internet zijn veel mensen bang voor de effecten van 5g straling op hun gezondheid. De wildste verhalen doen de ronde. Hoewel er tot op heden geen wetenschappelijk bewijs is gevonden voor de gevaren van 5G straling voor de gezondheid, is er nog veel onbekend over toekomstige risico's

Uiteraard voldoen alle 5G mobiele telefoons en zendmasten aan strenge veiligheidseisen en valt de straling binnen vastgestelde blootstellingslimieten van het RIVM. Bovendien ziet de Rijksoverheid erop toe dat de introductie van 5G technologie veilig is door antennes te controleren en de wetenschap in de gaten te houden over nieuwe ontdekkingen over effecten van straling op de gezondheid.

Toch zijn er veel mensen die klachten ervaren door blootstelling aan straling. Mensen met elektrohypersensitiviteit ervaren zelfs bij blootstelling aan straling binnen de wettelijke limieten uiteenlopende klachten als hoofdpijn, vermoeidheid, misselijkheid of zelfs depressies.

De toekomst zal moeten uitwijzen of de komst van het 5G netwerk daadwerkelijk veilig is, of dat 5G stralingsgevaar met zich meebrengt en meer mensen klachten zullen gaan ervaren.

Hoe bescherm ik mijzelf tegen 5G straling?

Is 5G schadelijk voor de gezondheid of niet? Het zal nog jaren duren voordat we met zekerheid antwoord kunnen geven op deze vraag. En hoewel de eventuele gevaren van 5G dus niet bewezen kunnen worden, kun je je gelukkig wel preventief beschermen tegen 5G straling. 

Meditech Europe biedt op basis van kennis en jarenlange ervaring verschillende hulpmiddelen aan om straling enerzijds te herkennen en anderzijds tegen te gaan. Bent u benieuwd of uw klachten veroorzaakt kunnen worden door elektromagnetische straling van een 5G netwerk in de buurt? Gebruik dan een Elektrisch Veld meter of een Meditech Magnetisch Veld meter om te meten hoe sterk de stralingsvelden in uw leefomgeving zijn. 

U kunt uw energie weer in balans brengen door middel van de oscillerende ringen in de verschillende polarizers van Meditech Europe. De Dual Earth Frequency Generator kan zelfs externe stralingen blokkeren en u helpen om de natuurlijke resonantie van de aarde weer terug te brengen in uw leven. 

Made with StoreFrame.io Copyright © Meditech Europe