Levensveld Polarizers

Levensveld Polarizers

Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

De Levensveld Polarizer is een antennesysteem dat een oneindig breed gamma van golflengtes absorbeert, concentreert, hergroepeert, inverteert en opnieuw uitzend. Deze versie is speciaal ontwikkeld voor ruimtes zoals uw huis en werkomgeving. Want via het stopcontact versterkt u de werking en is het bereik groot genoeg.

Hoe werkt polarisatie?

Straling is tegenwoordig overal. Denk aan magnetrons, televisietoestellen, Tl-buizen, tv- en radarstations, microgolf zendtorens, zendmasten, radio- en telefoonapparatuur, de decttelefoon, computers, het stroomnet, gereedschap en apparaten aangedreven door wisselstroommotoren. Met als klap op de vuurpijl Wifi en de slimme meter in uw meterkast.

Wat ons betreft is dit volslagen ontoelaatbaar, het brengt de gezondheid namelijk ernstige schade toe. Met wat we u aanbieden gaan we niet zeggen: “plaats een polarizer en het is opgelost”. De belasting wordt steeds opgevoerd en dus dienen we continue uit te sluiten wat belast. Want van de overheid hoeven we geen hulp te verwachten, we dienen zelf op onderzoek te gaan.

Made with StoreFrame.io Copyright © Meditech Europe