Lakhovsky Plant Systeem

Lakhovsky Energy System voor planten, gebaseerd op de theorie van de grote Georges Lakhovsky.

€ 93,50
Dit product is op voorraad
1
Bestel er 1
Bestel er 2
Bestel er 3
Bestel er 4
Order 5
Art.nr.
1711202201
  •   Betaal vooraf of achteraf
  •   Betrouwbare service
  •   Goede ondersteuning
  •   Snelle levering
  •   14 dagen bedenktijd
Omschrijving

Meer dan 100 jaar geleden liet de bekende George Lakhovsky de wereld zien dat koper een heel bijzondere invloed heeft op alle levende wezens. Hij wist dat dit materiaal een enorme invloed heeft op de mens, en hij bewees dat met zijn eerste proeven die hij deed op planten. Lakhovsky ontdekte dat een koperen stellage een positieve invloed had op de groei van planten. Ook planten die een ziekte bij zich droeg (luizen, etc) ging op een gezondere manier groeien en de ziekte nam af. De rest is geschiedenis, met de Multiwave Oscillator en vele andere producten als resultaat.

Vandaag de dag biedt Meditech Europe een van Lakhovsky's eerste uitvindingen aan: het Lakhovsky Plant System. U kunt het Lakhovsky Plant Systeem in uw huis gebruiken, door hem in de plantenbak van een zwakke of zieke plant te zetten. En u zult zien dat deze plant er binnen enkele dagen op zal reageren. Je kunt het Lakhovsky Plant Syseem ook buiten gebruiken, door hem in de grond te stoppen, naast een boom die niet in goede doen is.

Het Lakhovsky Plant Systeem zal ook zijn werk doen in de ruimte waarin hij wordt gebruikt. Het koper vangt frequenties op en resoneert daarop. De planten vangen deze resonanties op en reageren daar op. Mensen vangen deze resonanties ook op en hebben daar profijt van, net als van Polarizer Plates, Personal Polarizers en Levensveld Polarizers.

Aanvullende informatie
Meer informatie
Art.nr.1711202201
EAN8718546850196
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Lakhovsky Plant Systeem
Uw waardering
Vaak samen gekocht
Lakhovsky Plant Systeem

Lakhovsky Plant Systeem

€ 93,50
Made with StoreFrame.io Copyright © Meditech Europe