Elektrosmog

Elektrosmog (volledig ook wel elektromagnetische smog genoemd) is een term waarmee de verzameling van elektromagnetische straling wordt aangeduid. Deze vorm van straling is geclassificeerd als niet-ioniserende straling. Dat wil zeggen dat de elektromagnetische golven niet de energie produceren die nodig is om elektronen van atomen of moleculen te verwijderen. Vervuiling door elektrosmog kan het menselijkheid lichaam en uw gezondheid sterk en negatief beïnvloeden. Het brengt dan ook de nodige gevaren met zich mee wanneer u met regelmaat wordt blootgesteld aan grote hoeveelheden elektrosmog.

De gevaren van elektrosmog

Iedereen wordt dagelijks blootgesteld aan een behoorlijke hoeveelheid elektrosmog, vaak zonder zich bewust te zijn van de de bronnen en daarmee de vele gevaren voor de gezondheid. De aanwezigheid van elektromagnetische smog kan een behoorlijk invloed hebben op uw gezondheid. Dit kunt u met name merken aan uw balans, rust en harmonie. Heeft u het gevoel dat u de laatste tijd extra onrustig bent? Dan kan dat wel eens komen door de hoeveelheid elektrosmog in uw huis veroorzaakt door bijvoorbeeld wifi, bluetooth, de magnetron of uw mobiele telefoon. Neem uzelf en uw naasten in bescherming tegen elektrosmog en verdiep u eens in de vele makkelijke oplossingen van Meditech Europe. Twijfelt u nog of elektrosmog ook echt de reden is dat u meer uit balans bent en een onrustiger gevoel ervaart? Ook dan bieden we bij Meditech Europe een oplossing. U kunt de aanwezigheid van elektromagnetische smog namelijk meten met behulp van een meetinstrument!

De aanwezigheid van elektrosmog meten

Wilt u graag met eigen ogen zien hoe het gesteld is met de aanwezigheid van elektrosmog in uw huis? Maak dan gebruik van een elektrosmog meetinstrument. Met behulp van een magnetisch veld meter kunt u zelf ervaren hoe hoog de stralingsbelasting in uw huis is. Daarnaast kunt u het apparaat natuurlijk ook gebruiken om te kijken hoe het gesteld is met de stralingsbelasting op andere locaties waar u veel komt, zoals bijvoorbeeld op uw werk of bij de sportclub. Het voordeel aan een elektrosmog detector is dat deze compact is en daardoor handig mee te nemen! Daarnaast krijgt u direct inzicht in de magnetische stralingsvelden, zodat u weet waar u aan toe bent.

Hoe ontstaat elektrosmog?

De ongewenste elektromagnetische stralingen kunnen ontstaan door verschillende oorzaken. In huis geldt dat elektrosmog vaak ontstaat door huishoudelijke (draadloze) apparaten, communicatieapparatuur en beveiligingsapparatuur, zoals:

  • Magnetrons
  • Draadloze deurbel
  • Laptop en computer
  • Zonnepanelen
  • Inductieplaat
  • Wifi
  • BlueTooth
  • Mobiele telefoon
  • En meer!

Grote kans dat u één of misschien zelfs wel meerdere van bovenstaande apparaten in huis heeft. Sterker nog: veel mensen kunnen bijna alle punten uit deze lijst afvinken. Geldt dit ook voor u? Dan raden wij zeker aan om eens de hoeveelheid elektrosmog in uw woning te meten. En zeker wanneer u uzelf herkent in de klachten als gevolg van te veel blootstelling aan elektrosmog. De kans is dan namelijk groot dat dit de oorzaak en de vele gevolgen zijn van deze blootstelling.

Wilt u graag meer informatie ontvangen over het ontstaan van elektrosmog? Of vraagt u zich af of een bepaald apparaat in uw huis wellicht bijdraagt aan de hoeveelheid elektrosmog in uw woning? Onze specialisten helpen u graag bij het vinden van het juiste antwoord. Dankzij onze jarenlange ervaring met elektromagnetische smog kunnen wij u voorzien van de juiste informatie en passend advies op maat. Neem vrijblijvend contact met ons op, onze specialisten staan voor u klaar en helpen u graag verder met al uw vragen.

Oplossingen voor elektrosmog

Bij Meditech Europe bieden we verschillende oplossingen aan waarmee u de aanwezigheid van elektrosmog kunt bestrijden. Wanneer u direct actie wilt ondernemen raden wij aan om eens te kijken naar een polarizer uit onze webshop. Met behulp van een polarizer zoals bijvoorbeeld de Personal Polarizer, merkt u direct al resultaat! Dit apparaat is klein en compact en kan daardoor eenvoudig worden bevestigd aan een koord of ketting, zodat u deze op uw lichaam kunt dragen. Daarnaast is het apparaat ook klein genoeg om bijvoorbeeld mee te nemen in uw broekzak of in het borstzakje van uw shirt of blouse.

Geeft u liever de voorkeur aan een apparaat dat u op een vaste plek in huis kunt bevestigen? Dan is de Levensveld Polarizer wellicht een goede oplossing! Met behulp van dit antennesysteem worden schadelijke golflengtes geneutraliseerd. Daarnaast worden normale frequenties hersteld, versterkt en gevitaliseerd. Dankzij de Levensveld Polarizer kunt u de onzichtbare verontreiniging van ongewenste stralingen tegengaan en omzetten naar iets positiefs. Zo draagt het gebruik van dit apparaat bijvoorbeeld ook positief bij aan de kwaliteit van water in uw huis.

Energierijk water

Is het elektrische bedrading systeem in uw huis geaard aan de waterleiding? Dan zullen ook de elektrische patronen van de substanties in het water worden gecorrigeerd dankzij een polarizer. In plaats van dat het water energie afvoert, werkt het dan juist energie gevend! Hierdoor wordt de kwaliteit van het water dus ook direct verbeterd dankzij de Levensveld Polarizer.

Raadpleeg de specialisten van Meditech Europe

Wilt u graag iets doen tegen de gevaren van elektrosmog? Dat kunnen wij ons bij Meditech Europe goed voorstellen. Daarom vindt u in ons assortiment tal van innovatieve producten voor uw gezondheid, waaronder polarizers ter bestrijding van elektrosmog. Wanneer u uw bestelling plaatst voor 13.00 uur zorgen wij dat uw bestelling de volgende dag al thuis ontvangt! Daarnaast profiteert u ook nog eens van gratis verzending en retouren en tal van andere voordelen.

Waarom elektrosmog bestrijden met behulp van Meditech Europe?

✓ Neutraliseer elektromagnetische stralingen

✓ Meer balans en rust in huis

✓ Kwalitatief hoogwaardige producten

✓ Meetinstrumenten en polarizers

✓ Betrouwbare service

Heeft u een specifieke vraag over elektrosmog bestrijden? Of wilt u graag meer weten over onze producten? Ons team van specialisten helpt u graag verder. Wij zijn telefonisch bereikbaar op doordeweekse dagen van 8.00 tot 17.00 uur via (0)527 292 331. Daarnaast kun u ook gebruik maken van de chatfunctie op onze website, of vul het contactformulier in. Tevens kunt u contact met ons opnemen via skype (meditech.europe). Wij spreken Nederlands, Duits, Italiaans, Frans en Engels en streven er altijd naar u zo snel mogelijk te voorzien van een passend antwoord.

Made with StoreFrame.io Copyright © Meditech Europe