Colloïdaal

Colloïdaal

Hoge kwaliteit colloïdaal zilver is 100% zuiver en heeft een antibacteriële werking. U kunt colloïdale producten voor vele toepassingen gebruiken. Waarom colloïdale producten bestellen bij Meditech Europe?

✓ Hoge kwaliteit colloïdaal zilver, goud, magnesium en zink

✓ Voldoet aan de HACCP regelgeving

✓ Gratis verzending en retouren

✓ 100% zuiver en natuurlijk

✓ Betrouwbare service

✓ Voor 13:00 uur besteld is morgen in huis!

 

Colloïdaal zilver (zilverwater)

Colloïdaal zilver, ook wel zilverwater of nano water genoemd, is een colloïde van pure zilverdeeltjes in water. Het heeft zuiverende eigenschappen die voor vele toepassingen gebruikt kunnen worden. Daarnaast staat colloïdaal zilver bekend om zijn antibacteriële en energieverhogende eigenschappen.

 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van zilverwater? Het Meditech Europe team helpt u graag verder! Dankzij onze jarenlange ervaring met colloïdaal zilver kunnen wij u hierover informeren en adviseren. Heeft u bijvoorbeeld een vraag over een van onze producten? Of wilt u meer weten over de voordelen van zilverwater? Neem dan gerust contact met ons op, wij denken graag met u mee!

 

Verschillende producten met nano water

Een colloïdale oplossing kan in verschillende producten gebruikt worden. De meest gebruikte vorm is colloïdaal water, maar er zijn ook vele andere vormen waarin zilver en/of goud verwerkt kan worden. Afhankelijk van waar u de colloïdale oplossing voor wilt gebruiken, kunt u een specifiek product kiezen.

 

Colloïdaal zilver Essence

Ook op het gebied van colloïdaal zilver essence bieden wij tal van verschillende producten aan. Ook deze producten zijn activerend, reinigend en verfrissend. In onze colloïdaal zilver essence lijn vindt u zowel losse producten als combinatiesets met:

Spray

Zilver water

 

Goudwater: Colloïdaal goud

Colloïdaal goud, ook wel goudwater genoemd, is een vloeibare suspensie die ultra kleine deeltjes van puur goud bevat. Heeft u last van een doffe huid en zou u daar graag verandering in willen brengen met behulp van een natuurlijk middel? Dan kan een zalf met colloïdaal goud de oplossing voor u zijn!

 

Colloïdaal platina

Naast colloïdaal met zilver of goud, kunt u ook kiezen voor colloïdaal platina. Het laat de doffe huid weer stralen en heeft een positief effect op de conditie van de huid. Colloïdaal platina is meestal minder bekend dan colloïdaal met zilver of goud, maar dat neemt niet weg dat de werking minstens zo goed is.

 

Ervaringen met colloïdale producten

Bent u benieuwd wat colloïdaal voor u kan betekenen? Het beste inzicht krijgt u als u het zelf gaat gebruiken. Ervaar de vele voordelen van colloïdaal en ontdek wat goudwater, zilverwater en colloïdaal platina voor u kunnen betekenen. De werking en het effect van onze producten kan van persoon tot persoon verschillen. Het is daarom belangrijk dat u zelf ervaart welke producten wel en welke producten niet voor u werken.

 

Raadpleeg de specialisten van Meditech Europe

Bij Meditech Europe vindt u innovatieve producten voor uw gezondheid, waaronder colloïdale oplossingen. Als u specifiek op zoek bent naar zilverwater, goudwater of colloïdaal platina, dan bent u bij Meditech Europe aan het juiste adres! Onze hoogwaardige producten voldoen aan de HACCP regelgeving en zijn 100% puur en natuurlijk.

 

Heeft u een specifieke vraag over colloïdaal water? Of wilt u meer weten over onze producten? Ons team van specialisten helpt u graag verder. U kunt ons telefonisch bereiken op werkdagen van 8.00 tot 17.00 uur via +31527 292 331. U kunt ook gebruik maken van de chatfunctie op onze website, of het contactformulier invullen. U kunt ook contact met ons opnemen via skype (meditech.europe). Wij spreken Nederlands, Duits, Italiaans, Frans en Engels en streven er altijd naar om u zo snel mogelijk van een passend antwoord te voorzien.

Made with StoreFrame.io Copyright © Meditech Europe