15 ervaringen met colloïdaal zilver

Bent u benieuwd wat colloïdaal zilver voor u kan betekenen? Hier belichten we 15 verschillende ervaringen met colloïdaal zilver.  


1. Geen jeuk meer !!!

Wanneer ik een wondje heb doe ik daar een druppel CZ op en binnen korte tijd is het wondje genezen. Mijn partner heeft last van eczeem op haar handen. Het gevolg is erge jeuk en vooral in de nacht. Maar wanneer ze haar handen besprenkelt met enkele druppels CZ en haar handen daarmee inwrijft, verdwijnt de jeuk met als gevolg een goede nachtrust.

Heel blij met de CZ van Meditech.

 

Gereviewd door M & RD

Gepost op 22-02-2021

 

2. Onmisbaar inmiddels...

Onmisbaar inmiddels. Ik gebruik het niet alleen na het tandenpoetsen en om de diertjes mee te verzorgen, ook is het een fijn poetsmiddel! Ik dacht de geur van de plasjes nooit meer uit huis te krijgen maar zilverwater haalt de geur zo weg. Zo stoppen ze met steeds op dezelfde plek te plassen. Inmiddels ga ik met de NANOclean spray aan de slag

 

Gereviewd door Kim D

Gepost op 22-02-2021

 

3. Top spul!!

Geef er regelmatig 1 weg aan goede klanten van me. Meestal skeptisch, maar na gebruik ALTIJD overtuigd :-))

 

Gereviewd door JH

Gepost op 22-02-2021

 

4. Al mijn 3e fles!!!

Ik ben er erg blij mee. Ik geef het ook aan mijn hond die 13 jaar is en iedere keer weer opknapt ervan na wat hangerig en sloom te zijn geweest. Ook wratjes behandeld van haar die hierdoor kleiner werden. Zelf neem ik het ook regelmatig in en voel me dan weer heel snel vitaler. Helpt goed bij mij bij hoofdpijn. Kortom goed product dat aantrekkelijk geprijsd is!!!!

 

Gereviewd door Lefon

Gepost op 22-02-2021

 

5. Wat een handig formaat!

Ik heb deze spray gekocht samen met de 1000 ml fles. Nu kan ik de spray navullen. Echt super handig! En de service was echt goed. Fijne mensen die me heel prettig hebben geholpen en geadviseerd!

 

Gereviewd door MvdS

Gepost op 22-02-2021

 

6. Superieur product

Een ronduit superieur product, inzetbaar voor diverse toepassingen.

 

Gereviewd door JONNE

Gepost op 29-10-2015

 

7. Een middel tegen parasieten voor de kat.

Ik gebruik colloïdaal zilver voor de kat. Eens in de 4 weken een kuurtje van een week. Een halve eetlepel door zijn bakje vlees. Onze kat weigert ten enen male wormtabletten. Dit was de moeite waard om te proberen en het werkt! Ik heb deze zomer ook geen vlooienmiddel hoeven geven. Ik had gelezen dat het goed werkte tegen parasieten en dat klopt. Ik ben er erg blij mee.

 

Gereviewd door E

Gepost op 28-10-2015

 

8. Geweldig product!

Geweldig product! Ik gebruik het voor mezelf bij ontstekingen, wondjes en inwendig als ik voel dat ik wat ondersteuning kan gebruiken.

En gebruik het ook bij mijn huisdieren: honden en katten. Vooral bij een hond met huidallergie, spray het op de plekken met jeuk.

 

Gereviewd door AT

Gepost op 12-03-2021

 

9. Makkelijk besteld. Prima levering. Aanrader.

Prima product. Geeft een boost aan de weerstand. Makkelijk besteld. Prima levering. Aanrader.

 

Gereviewd door Diana

Gepost op 22-02-2021

 

10. ZEER CONTENT

Vorige jaar niet ziek geweest en deze jaar ook nog niet dank zei COLLOIDAAL ZILVER

 

Gereviewd door walis

Gepost op 30-10-2015

 

11. Goed product

Een goed product, inzetbaar voor diverse toepassingen.

 

Gereviewd door JONNE

Gepost op 29-10-2015

 

12. Top kwaliteit. Veel voor weinig.

Ik koop Colloidaal Zilver al jaren bij Meditech Europe. Goede stabiele kwaliteit. Goedkoopste in de markt.

Aanrader.

 

Gereviewd door Jan

Gepost op 28-10-2015

 

13. Wij nemen elke dag preventief en weten dus niet hoe het zou zijn als we dat niet doen.

Ik heb mijn bestelling ontvangen maar heb 1 i.p.v. 5 flessen gekregen.

op de pakbon staat wel 5 vermeldt en ook een totaalgewicht van 7,5 kg.

ik heb telefonisch contact gehad met Tim en vertrouw erop dat het alsnog goed komt.

vr.gr. Tine Bergsma

 

Gereviewd door Sieger

Gepost op 28-07-2015

 

14. Een prima product voor een prima prijs

Ik vind het een prettig produkt en gebruik het zelf iedere dag.

Mijn cliënten zijn er ook zeer tevreden over , bij chronische blaasontsteking, waterwratjes, bij last van vermoeide ogen, keelpijn, oorpijn, schimmel op planten enz. over de crème is ook iedereen tevreden en het is ook een goede nacht, dag creme.

Dus ik ben zeer tevreden.

 

Gereviewd door Willy

Gepost op 27-07-2015

 

15. Goed

Sinds ik de GRIEPPRIK niet meer wil ,gebruik ik, vooral vanaf de herfst,en bij epidemieën , colloidaal zilver en dat bevalt goed. Zelfs geen verkoudheid gehad.

Beetje snotterig maar dat was alles.

 

Gereviewd door J.Th.

Gepost op 27-07-2015

 

Colloïdaal Zilver producten
  1. Colloïdaal Zilver 10ppm 100 ml Spray
    Colloïdaal Zilver 10ppm 100 ml Spray
    Beoordeling:
    s:3:"100";%
    € 10,95
  2. Colloïdaal Zilver 10ppm, 1000ml
    Colloïdaal Zilver 10ppm, 1000ml
    Beoordeling:
    s:2:"95";%
    € 21,95
  3. Colloïdaal Zilver 10ppm, 500ml
    Colloïdaal Zilver 10ppm, 500ml
    Beoordeling:
    s:3:"100";%
    € 15,95
  4. Colloïdaal Zilver 10ppm, 250ml
    Colloïdaal Zilver 10ppm, 250ml
    € 12,95
  5. Colloïdaal zilver 10ppm, 6 liter (5 + 1 gratis)
    Colloïdaal zilver 10ppm, 6 liter (5 + 1 gratis)
    Beoordeling:
    s:3:"100";%
    Aanbiedingsprijs € 109,75 Normale prijs € 131,70

Made with StoreFrame.io Copyright © Meditech Europe