Vegan Omega 3

Omega-3 vetzuren zijn een van de meest bekende supplementen. Ze zijn wijdverspreid in de natuur, als belangrijke bestanddelen van het dierlijke vetmetabolisme en ze spelen een belangrijke rol in de menselijke voeding en in de menselijke fysiologie. Nu leverbaar in Vegan variant!

€ 37,50
Dit product is op voorraad
1
Bestel er 1
Bestel er 2
Bestel er 3
Bestel er 4
Order 5
Art.nr.
660260
  •   Betaal vooraf of achteraf
  •   Betrouwbare service
  •   Goede ondersteuning
  •   Snelle levering
  •   14 dagen bedenktijd
Omschrijving
Dit product is niet alleen geschikt voor mensen met een veganistische of vegetarische levensstijl, maar het heeft ook veel voordelen voor niet-vegans. Deze Omega 3 die wordt verkregen uit gefermenteerde supervoeding van algen, heeft geen impact op het ecosysteem van de zee. Het is vrij van milieu- en zee verontreinigende stoffen (in tegenstelling tot vis), en hoeft dus geen chemische en andere ontsmettingsprocessen te ondergaan.
 
Veel hogere biologische beschikbaarheid dankzij LipoCellTech
Omega-3 vetzuren zijn een van de meest bekende supplementen. Ze zijn wijdverspreid in de natuur, als belangrijke bestanddelen van het dierlijke vetmetabolisme en ze spelen een belangrijke rol in de menselijke voeding en in de menselijke fysiologie. Zoogdieren zijn niet in staat het essentiële omega-3-vetzuur aan te maken en kunnen het alleen via de voeding binnenkrijgen. Een van de problemen van omega-3-supplementen is de biologische beschikbaarheid, vooral als ze niet met een vette maaltijd worden ingenomen. Liposomale technologie zorgt voor een veel betere bio beschikbaarheid. Het feit dat de omega 3 in fosfolipiden (uit olie) verpakt is, betekent dat het supplement op elk moment kan worden ingenomen.
*Toegestane gezondheidsclaims
– EPA en DHA dragen bij tot de normale werking van het hart bij een dagelijkse inname van 250 mg EPA/DHA.
– DHA is goed voor het gezichtsvermogen en ondersteunt de hersenfunctie bij een dagelijkse inname van 250 mg DHA (bij inname van 3 capsules).
**Gebaseerd op de gemiddelde EPA-DHA-concentratie van 270mg/g voor standaard visolie
 
Ingrediënten
Ingrediënten: Algenolie, Tapioca Dextrine, LipoCellTech™ Liposomaal mengsel (fosfolipiden), Hydroxypropylmethylcellulose (plantaardige capsule).
Samenstelling per 2 capsules (dagdosering)
Algenolie (waarvan DHA + EPA 334 mg/250 m)g
Tapioca Dextrin 334 mg *
LipoCellTech™ Liposomaal mengsel: (fosfolipiden) 166 mg *
 
 
Gebruiksaanwijzing
Gebruik: Voedingssupplement, 2 capsules per dag met ruim water innemen, bij een maaltijd of zoals geadviseerd.
Geschikt voor vegetariërs en veganisten. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. De dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Gesloten, donker en bij kamertemperatuur bewaren.
Gegarandeerd vrij van: Gluten, soja, lactose, GMO, conserveringsmiddelen, synthetische kleur-, geur-, en smaakstoffen.
LipoCellTech™
The Future of Vitamins – Pure liposomale vitamines en mineralen in poedervorm
Liposomale supplementen worden tot 20x beter opgenomen dan reguliere supplementen. LipoCellTech™  produceert een unieke droge vorm van liposomale supplementen die met kop en schouders uitsteekt boven de gangbare vloeibare liposomale producten, waardoor de opneembaarheid nog groter is.
 
Waarom LipoCellTech™?
De meest bekende productiewijzen van liposome supplementen maken gebruik van hitte, hoge druk of chemicaliën. Hierdoor blijven de werkzame stoffen niet intact. Deze methodes hebben dus een groot aantal nadelen. LipoCellTech™ gebruikt een natuurlijke productiemethode.
Ongekend hoge biologische beschikbaarheid door superieur transport
Bevat enkel pure ingrediënten, geen vulmiddelen, conserveermiddelen of andere niet werkzame stoffen
Natuurlijke productiemethode, geen gebruik van hitte, chemicaliën of druk waardoor werkzame stof intact blijft
Poeders in capsules waardoor smaak neutraal, makkelijk mee te nemen en lang houdbaar
Vele vitamines en mineralen in supplementen in de gebruikelijke vorm zoals tabletten of regulier poeder in capsules, worden zeer slecht door het lichaam opgenomen. Dit komt doordat deze tijdens het transport in het lichaam al worden afgebroken voordat ze de bestemming hebben bereikt. Door van nature voorkomende lipiden te gebruiken zijn de vitamines beschermd gedurende de reis door de maag en het darmstelsel. Het liposomen bolletje wordt met de werkzame stof en al intact door de dunne darm in het bloed opgenomen.
Aanvullende informatie
Meer informatie
Art.nr.660260
EAN7446022849891
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Vegan Omega 3
Uw waardering
Vegan Omega 3

Vegan Omega 3

€ 37,50
Made with StoreFrame.io Copyright © Meditech Europe