Powerful Polarizer Combi

Ontdek de Powerful Polarizer Combi van Meditech Europe, een perfecte combinatie van de Personal Polarizer Powerful en de Levensveld Polarizer Powerful. Deze producten, gemaakt van shungit, bergkristal en koperen lakhovsky antennes, bevorderen je gezondheid en vitaliteit. Dankzij de Energised Active Polarizer Plates biedt de Levensveld Polarizer een nog sterkere werking, ideaal voor een gezonde leefstijl en bewuste gezondheidszorg.

€ 229,50
Dit product is op voorraad
1
Bestel er 1
Bestel er 2
Bestel er 3
Bestel er 4
Order 5
Art.nr.
20240422
  •   Betaal vooraf of achteraf
  •   Betrouwbare service
  •   Goede ondersteuning
  •   Snelle levering
  •   14 dagen bedenktijd
Omschrijving

De Powerful Polarizer Combi van Meditech Europe combineert de krachten van de Personal Polarizer Powerful en de Levensveld Polarizer Powerful, ontworpen om je gezondheid en welzijn te optimaliseren. Beide producten zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen zoals shungit, bergkristal en koperen lakhovsky antennes, in de vorm van Polarizer Plates. Deze unieke combinatie zorgt voor een krachtige werking die helpt bij het balanceren van je lichaam, het verhogen van je vitaliteit en het versterken van je immuunsysteem.

 

De Personal Polarizer Powerful is ideaal voor persoonlijk gebruik en draagbaar, zodat je overal kunt profiteren van de positieve effecten. De Levensveld Polarizer Powerful gaat nog een stap verder door gebruik te maken van de geavanceerde Energised Active Polarizer Plates, die een nog sterkere en diepere werking hebben. Dit maakt het perfect voor gebruik in je leefomgeving, om een harmonieuze en gezonde sfeer te creëren.

 

Met de Powerful Polarizer Combi van Meditech Europe maak je een bewuste keuze voor je gezondheid, en ondersteun je een gezonde leefstijl op een natuurlijke manier. Ideaal voor iedereen die streeft naar een gebalanceerd en vitaal leven.

Aanvullende informatie
Meer informatie
Art.nr.20240422
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Powerful Polarizer Combi
Uw waardering
Powerful Polarizer Combi

Powerful Polarizer Combi

€ 229,50
Made with StoreFrame.io Copyright © Meditech Europe