Personal Polarizer Power Serie

De Power Serie! De Personal Polarizer Gold, Rose Quartz en Pro in 1 pakket! Bescherm u zelf tegen straling, breng rust in uw lichaam en de ruimte om u heen!

€ 142,50
Dit product is op voorraad
1
Bestel er 1
Bestel er 2
Bestel er 3
Bestel er 4
Order 5
Art.nr.
202111151
  •   Betaal vooraf of achteraf
  •   Betrouwbare service
  •   Goede ondersteuning
  •   Snelle levering
  •   14 dagen bedenktijd
Omschrijving

De Personal Polarizer Power Serie is een pakket van de sterkste Personal Polarizers bij elkaar. De Gold, Rose Quartz en Pro. Het beste resultaat zult u ervaren door het op de borst of de zonnevlecht te dragen, maar u kunt ze ook gewoon bij u dragen, in uw broekzak of tas.

 

Hoe werkt de Personal Polarizer?

Het is een simpel maar doordacht systeem van oscillatie en antenne. De gestemde ringen werken op de informatie uit de omgeving waardoor inductie ontstaat en de oscillatie ringen (onzichtbaar weggewerkt aan de binnenkant) gaan resoneren. De kristallen die wij hebben toegevoegd versterkt de werking met meer rust en een gevoel van balans als effect, waar u waarschijnlijk even aan zult moeten wennen.


Waarom is polarisatie essentieel voor uw gezondheid?

De Personal Polarizer is het resultaat van jarenlang onderzoek door een aantal wetenschappers die gespecialiseerd zijn in fysica, elektronica, chemie, biologie, metallurgie en vele andere gebieden. De belangrijkste wetenschapper is George Lakhovsky. Hij werkte in Parijs, Wenen, Amerika en deed veel onderzoek naar oscillatie en resonantie. Nikola Tesla is vooral bekend van de Multiwave Oscillator. Zijn tests op geraniums geïnfecteerd met kankercellen zijn zeer beroemd. De geraniums die tumoren groeiden werden behandeld met afgestemde oscillatieringen (resonantieringen). Hierdoor groeiden deze geraniums normaal en verdwenen de tumoren. De andere geraniums zonder deze ringen stierven langzaam door de tumoren. Deze geoptimaliseerde techniek met oscillatieringen zit ook in uw Polarizer.

Veel deskundigen erkennen dat de afname van de vitaliteit voorafgaat aan het verlies van de gezondheid. Door overbelasting verliezen we onze vitaliteit. Biologische systemen functioneren elektrisch in een elektromagnetisch golfuniversum en daarom is de spanning van de stedelijke elektromagnetische omgeving zeer schadelijk. De kunstmatige elektromagnetische straling (die ook de geopathische belasting beïnvloedt) belemmert het fundamentele, elektrische functioneren, waardoor de vitaliteit wordt geklemd en uiteindelijk ziekteverschijnselen ontstaan.

Door de elektromagnetische en/of geopathische belasting van de omgeving te harmoniseren, herstelt de Polarizor de samenhang van de elektrische velden van het lichaam en is alle informatie beschikbaar die essentieel is voor het optimaal functioneren van het lichaam. Polarisatie herstelt, versterkt en vitaliseert ook de normale frequenties voor cellulaire oscillatie. Met hernieuwde samenhang en vitaliteit, ervan uitgaande dat alle natuurwetten worden gerespecteerd, kan de biologische, bio-elektrische blauwdruk van het leven de fysieke tegenhanger produceren zonder faalverschijnselen.

Zet de antenne op pijnlijke delen van het lichaam die vaak wijzen op een onderliggende blokkade van vitaliteit. Door de antenne een paar minuten per dag te gebruiken kunt u zich ontdoen van elektrische storingen en blokkade van de vitaliteit die pijn kan veroorzaken.


Specificaties per Polarizer:

Hoogte: 6,2 cm
Diepte: 1,0 cm
Breedte: 3,5 cm


Multiwave Oscillator

Alle Personal Polarizers worden uigebreid blootgesteld aan de brede frequenties van de Multiwave Oscillator. Hiermee zijn zij extra geladen gestemd.

Aanvullende informatie
Meer informatie
Art.nr.202111151
EAN7446022847880
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Personal Polarizer Power Serie
Uw waardering
Personal Polarizer Power Serie

Personal Polarizer Power Serie

€ 142,50
Made with StoreFrame.io Copyright © Meditech Europe