MSM 1000 mg

MSM 1000 mg with Vitamin C en de hoogste biologische beschikbaarheid door 34% zwavel

€ 19,90
Dit product is op voorraad
1
Bestel er 1
Bestel er 2
Bestel er 3
Bestel er 4
Order 5
Art.nr.
VT91329
 •   Betaal vooraf of achteraf
 •   Betrouwbare service
 •   Goede ondersteuning
 •   Snelle levering
 •   14 dagen bedenktijd
Omschrijving

Hoogste biologische beschikbaarheid door 34% zwavel

Methylsulfonylmethaan, oftewel MSM, is een stof die al eeuwen vertegenwoordigt is in onze zeeën, grond en atmosfeer. De zwavelsoort is onderdeel van de zogenoemde natuurlijke zwavelcyclus, waar al het leven op aarde op een bepaalde manier van afhankelijk is. Het percentage zwavel waaruit het MSM is opgebouwd is een goede graadmeter om de waarde van het nutriënt te bepalen. Daarom is de MSM van Vitakruid gecomprimeerd uit 34% biobeschikbaar zwavel; de rijkste bron die we kennen!

Vrij van zware metalen door hoogwaardig distilleringsproces

Vitakruid ziet er op toe dat de MSM wordt geproduceerd aan de hand van een hoogwaardig distilleringsproces en heeft een certificaat van analyse dat puurheid garandeert.

Ten minste 99,9% pure en veilige MSM

De MSM van Vitakruid heeft een puurheidsgarantie van 99,9% en is getest door onafhankelijke laboratoria. Naast de kwaliteitsanalyse van de producent, heeft deze MSM dus nog een extra testmoment waaraan ontleend kan worden dat de methylsulfonylmethaan aan de kwalitatieve standaard voldoet.

Toevoeging van vitamine-C

Vitamine C speelt een belangrijke rol voor het immuunsysteem. Zo is aangetoond dat vitamine C de weerstand rondom fysieke inspanning verbetert. Bovendien belangrijk binnen dit supplement; vitamine C is goed voor de collageenaanmaak. Er is vitamine C aan het MSM product toegevoegd, omdat de weerstandsondersteuner helpt het methylsulfonylmethaan op te nemen.
Vitamine C is o.a. goed voor: de vorming van collageen, het skelet, de huid, het ijzergehalte in het bloed, de weerstand tijdens en na fysieke inspanning, het gebit en bij vermoeidheid en moeheid.

Ingrediënten

MSM (Methylsulfonylmethaan), microcrystalline cellulose (anti-klontermiddel), Vitamine C (ascorbinezuur), stearinezuur (anti-klontermiddel), HPMC (glansmiddel), glycerol (bevochtigingsmiddel).
In dit supplement zit geen: kunstmatige kleur- en smaakstoffen en conserveringsmiddel, gelatine, gist, GMO, gluten, lactose en suiker.

Veiligheid

 • Inname: 1 tot 3 capsules per dag. Bij voorkeur rondom de maaltijd innemen. Houd u aan de aanbevolen dosering.

   

 • Gebruik tijdens de zwangerschap en borstvoeding wordt ontraden vanwege onvoldoende onderzoek.

   

 • Buiten bereik en zicht van jonge kinderen houden. Droog en op kamertemperatuur bewaren (15 – 25 °C). Niet in direct zonlicht plaatsen.

   

 • Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gezonde levensstijl en gevarieerde en evenwichtige (complete), gezonde voeding.

Aanvullende informatie
Meer informatie
Art.nr.VT91329
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:MSM 1000 mg
Uw waardering
MSM 1000 mg

MSM 1000 mg

€ 19,90
Made with StoreFrame.io Copyright © Meditech Europe