Lactoferrine 150 mg

Lactoferrine heeft de eigenschap dat het ijzer bindt. Onze lactoferrine is gecombineerd met vitamine C, deze combinatie ondersteunt de ijzeropname in het lichaam en vermindert vermoeidheid, het vangt vrije radicalen weg en helpt gezonde weefsels en cellen beschermen.

€ 48,90
Dit product is op voorraad
1
Bestel er 1
Bestel er 2
Bestel er 3
Bestel er 4
Order 5
Art.nr.
VT92043
  •   Betaal vooraf of achteraf
  •   Betrouwbare service
  •   Goede ondersteuning
  •   Snelle levering
  •   14 dagen bedenktijd
Omschrijving

Via borstvoeding krijgen kinderen een breed pakket aan gunstige microbiota, meer dan 150 soorten prebiotica en andere bouwstenen (o.a. Epidermal Growth Factor, Insuline Growth Like factor, lactoferrine (eiwit), secretoir IgA, lysozyme, interferon, fagocyten) mee, dit is goed voor het ontwikkelen van het darmmicrobioom en (intestinale) afweer. Maar deze microbiota en bouwstenen zijn ook gunstig voor volwassenen.
Lacto verwijst naar melk en ferrine naar ijzer. Lactoferrine heeft de eigenschap dat het ijzer bindt. Onze lactoferrine is gecombineerd met vitamine C, deze combinatie ondersteunt de ijzeropname in het lichaam en vermindert vermoeidheid, het vangt vrije radicalen weg en helpt gezonde weefsels en cellen beschermen. Het ondersteunt tevens het immuunsysteem. Lactoferrine ondersteunt bij het verlagen van de afgifte van histamine door mestcellen.
De lactoferrine wordt na winning gefilterd, zodat de zuiverheid voor 95% gegarandeerd kan worden. Dit betekent ook dat het vrij is van lipopolysachariden (LPS). Deze stof komt van nature samen met lactoferrine in melk voor, waardoor de werking van het eiwit vermindert, omdat de nutriënten tegenovergestelde effecten hebben in het lichaam en elkaar kunnen onderdrukken.
Veel ziekteverwekkers in ons lichaam leven van ijzer, het is dus gunstig om het ijzer weg te halen bij de ziekteverwekkers.
De Lactoferrine van Vitakruid kan gebruikt worden als aanvulling op zuigelingenmelk. De capsule kan geopend worden en de poeder kan dan aan de melk toegevoegd worden.

In dit supplement zit geen: kunstmatige kleur- en smaakstoffen en conserveringsmiddel, gelatine, gist, GMO, gluten, suiker en zoetstoffen. Vegetarisch.

Veiligheid
Het advies is als er sprake is van een koemelkallergie geen lactoferrine te nemen.
De capsules beschermen tegen maagzuur.
Inname: 1 tot 2 capsules per dag. Bij voorkeur rondom de maaltijd innemen. Houd u aan de aanbevolen dosering. Bij zwangerschap en borstvoeding 1 capsule per dag.
Buiten bereik en zicht van jonge kinderen houden. Droog en op kamertemperatuur bewaren (15 – 25 °C). Niet in direct zonlicht plaatsen.

Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gezonde levensstijl en gevarieerde en evenwichtige (complete), gezonde voeding.

Aanvullende informatie
Meer informatie
Art.nr.VT92043
EAN8717438692043
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Lactoferrine 150 mg
Uw waardering
Vaak samen gekocht
Totaal prijs
Lactoferrine 150 mg

Lactoferrine 150 mg

€ 48,90
Made with StoreFrame.io Copyright © Meditech Europe