De Voedingswijzer

"De Voedingswijzer" van Juglen Zwaan is een onmisbare gids voor iedereen die bewust wil omgaan met voeding. Dit boek biedt een helder overzicht van de gezondheidsvoordelen en -nadelen van diverse voedingsmiddelen. Zwaan combineert wetenschappelijke inzichten met praktische tips, waardoor je gemakkelijk gezondere keuzes kunt maken. Van groenten en fruit tot vlees en zuivel, "De Voedingswijzer" helpt je het optimale uit je dieet te halen. Een must-have voor wie zijn gezondheid serieus neemt!

€ 48,50
Dit product is op voorraad
1
Bestel er 1
Bestel er 2
Bestel er 3
Bestel er 4
Order 5
Art.nr.
JZ65058
  •   Betaal vooraf of achteraf
  •   Betrouwbare service
  •   Goede ondersteuning
  •   Snelle levering
  •   14 dagen bedenktijd
Omschrijving

"De Voedingswijzer" van Juglen Zwaan is een uitgebreide en gedetailleerde gids die licht werpt op de complexe wereld van voeding. Met een diepgaande blik op de voedingswaarde, gezondheidsvoordelen, en mogelijke risico's van een breed scala aan voedingsmiddelen, biedt dit boek een waardevolle bron van informatie voor iedereen die zijn voedingspatroon wil verbeteren. Zwaan, een gerespecteerde voedingsdeskundige, deelt zijn uitgebreide kennis en onderzoeksbevindingen op een toegankelijke manier, waardoor lezers geïnformeerde keuzes kunnen maken over wat ze eten.

Het boek is opgedeeld in overzichtelijke hoofdstukken, elk gewijd aan een specifieke voedselgroep, zoals groenten, fruit, granen, vlees, vis, zuivel, oliën, en superfoods. Binnen elk hoofdstuk worden individuele voedingsmiddelen in detail besproken, inclusief hun voedingsprofiel, gezondheidsvoordelen, en tips voor bereiding en consumptie. "De Voedingswijzer" benadrukt het belang van een gebalanceerd dieet en de synergie tussen verschillende voedingsmiddelen, en biedt praktische adviezen voor het samenstellen van maaltijden die zowel voedzaam als heerlijk zijn.

Naast de focus op individuele voedingsmiddelen, behandelt Zwaan ook algemene voedingsprincipes, de impact van voeding op de gezondheid, en veelvoorkomende voedingsmythes. Dit maakt "De Voedingswijzer" niet alleen een naslagwerk voor specifieke voedingsvragen, maar ook een leidraad voor een algeheel gezonder leven.

Met zijn toegankelijke schrijfstijl, praktische tips, en gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten, is "De Voedingswijzer" van Juglen Zwaan een essentieel boek voor iedereen die zijn gezondheid en welzijn door middel van voeding wil verbeteren. Het is een bron van inspiratie voor zowel beginners op het gebied van gezonde voeding als voor de meer ervaren gezondheidsliefhebbers.

Aanvullende informatie
Meer informatie
Art.nr.JZ65058
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:De Voedingswijzer
Uw waardering
De Voedingswijzer

De Voedingswijzer

€ 48,50
Made with StoreFrame.io Copyright © Meditech Europe