De Voedingswaardewijzer

"De Voedingswaardewijzer" van Juglen Zwaan is dé gids voor iedereen die bewust wil omgaan met voeding. Dit compacte naslagwerk biedt heldere inzichten in de voedingswaarden van diverse voedingsmiddelen, van groenten en fruit tot noten, zaden en granen. Zwaan legt uit hoe je voedingskeuzes kunt maken die niet alleen goed zijn voor je gezondheid, maar ook voor het milieu. Met praktische tips en makkelijk te begrijpen informatie is dit boek een must-have voor wie gezond wil eten zonder in te leveren op smaak of kwaliteit.

€ 35,00
Dit product is op voorraad
1
Bestel er 1
Bestel er 2
Bestel er 3
Bestel er 4
Order 5
Art.nr.
JZ17908
  •   Betaal vooraf of achteraf
  •   Betrouwbare service
  •   Goede ondersteuning
  •   Snelle levering
  •   14 dagen bedenktijd
Omschrijving

Ontdek de sleutel tot een gezonder leven met "De Voedingswaardewijzer" van Juglen Zwaan, een essentieel naslagwerk dat diepgaand inzicht biedt in de voedingswaarde van een uitgebreide reeks voedingsmiddelen. Dit boek is het resultaat van uitgebreid onderzoek en passie van Zwaan voor gezonde voeding, en biedt lezers een grondige kijk op hoe voedsel ons lichaam beïnvloedt.

"De Voedingswaardewijzer" gaat verder dan de basiskennis en duikt in de micronutriënten die essentieel zijn voor onze gezondheid, zoals vitamines, mineralen, antioxidanten en meer. Juglen Zwaan, een gerenommeerde spreker en schrijver op het gebied van gezond leven, deelt zijn kennis op een toegankelijke manier, waardoor het boek geschikt is voor zowel beginners als de meer ervaren gezondheidsliefhebbers.

Dit boek is rijk aan informatie over hoe je voedingskeuzes kunt maken die je welzijn verbeteren en hoe je een duurzaam dieet kunt samenstellen dat niet alleen goed is voor jou, maar ook voor de planeet. Met een focus op hele, onbewerkte voedingsmiddelen, biedt "De Voedingswaardewijzer" praktische tips voor het bereiden van voedzame maaltijden, inclusief hoe je voedingsstoffen kunt behouden tijdens het koken en welke voedingsmiddelen je het beste kunt combineren voor maximale gezondheidsvoordelen.

Of je nu je eetgewoonten wilt verbeteren, meer wilt leren over de impact van voeding op je gezondheid, of gewoon op zoek bent naar een betrouwbare bron van voedingsinformatie, "De Voedingswaardewijzer" van Juglen Zwaan is de perfecte gids. Maak je klaar om je kennis van voeding te verdiepen en een stap te zetten naar een gezonder, energieker leven.

Aanvullende informatie
Meer informatie
Art.nr.JZ17908
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:De Voedingswaardewijzer
Uw waardering
De Voedingswaardewijzer

De Voedingswaardewijzer

€ 35,00
Made with StoreFrame.io Copyright © Meditech Europe