B-Complex Actief - 100 vegan capsules

Wist je dat dit vitamine B-complex alle actieve vormen van de verschillende B vitamines bevat?

€ 34,90
Dit product is op voorraad
1
Bestel er 1
Bestel er 2
Bestel er 3
Bestel er 4
Order 5
Art.nr.
VT91572
  •   Betaal vooraf of achteraf
  •   Betrouwbare service
  •   Goede ondersteuning
  •   Snelle levering
  •   14 dagen bedenktijd
Omschrijving

Wist je dat dit vitamine B-complex alle actieve vormen van de verschillende B vitamines bevat? Vitamine B12 en B6 zijn van belang bij de vorming van rode bloedcellen, helpt bij het celdelingsproces, activeert je natuurlijke energie in het lichaam en draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid. Ook heeft het een positieve invloed op het immuunsysteem. Vitamine B6 draagt ook bij aan de eiwitproductie en het aanmaken van cysteïne. Vitamine B1 is goed voor het energiemetabolisme, het geheugen en zenuwstelsel maar ook voor het hart. B2 is onder andere goed voor het gezichtsvermogen en draagt ook bij aan het proces voor het maken van energie. Biotine (B8) is onder andere goed voor de gezondheid van haren, nagels en de huid. Zoals je kunt lezen hebben de verschillende b vitamines hun unieke en gezamenlijke bijdrages voor optimale gezondheid. Als je al een goede multivitaminen slikt is het vaak niet nodig om daarnaast nog een B-complex te nemen. Vitamines B kun je ook terugvinden in bijna alle voedingsmiddelen, maar met name in zuivel, eierdooier, gevogelte, vlees en vis. Houd er rekening mee dat een narcose en medicijnen invloed kunnen hebben op je nutriëntenstatus. Bijvoorbeeld Metformine kan leiden tot een vitamine B12 tekort en NSAID’s ook. De anticoncepiepil kan bijdragen aan een lage foliumzuur status. En plastabletten kunnen de opname van b-vitamines in de darmen bemoeilijken. Overleg met je apotheker of natuurgeneeskundig arts over het gebruik en de verschillende oplossingen. En vergeet niet stress heeft veel invloed op je vitamine en mineralenbalans in het lichaam.

In dit supplement zit geen: kunstmatig conserveringsmiddel, gist, kunstmatige smaakstof, kunstmatige kleurstof, GMO, suiker, gluten of lactose.

Veiligheid

Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gezonde levensstijl en gevarieerde en evenwichtige (complete), gezonde voeding.
Meditech Europe mag wettelijk gezien geen (complete) informatie verstrekken wat betreft toepassingen van supplementen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Aanvullende informatie
Meer informatie
Art.nr.VT91572
EAN8717438691572
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:B-Complex Actief - 100 vegan capsules
Uw waardering
B-Complex Actief - 100 vegan capsules

B-Complex Actief - 100 vegan capsules

€ 34,90
Made with StoreFrame.io Copyright © Meditech Europe