Agnus Castus 200 mg Monnikspeper

Monnikspeper (Agnus Castus) is een mooi kruid voor vrouwen !

Aanbiedingsprijs € 14,93 Normale prijs € 19,90
Dit product is op voorraad
1
Bestel er 1
Bestel er 2
Bestel er 3
Bestel er 4
Order 5
Art.nr.
VT91770
  •   Betaal vooraf of achteraf
  •   Betrouwbare service
  •   Goede ondersteuning
  •   Snelle levering
  •   14 dagen bedenktijd
Omschrijving

Wist je dat Agnus Castus ook wel bekend staat als monnikspeper en een mooi kruid is voor vrouwen? Het is een kruid dat al duizenden jaren wordt gebruikt om zijn gezondheidsbevorderende eigenschappen vooral in landen in Azië, Noord-Amerika en het Middellands Zeegebied. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan naar het kruid. De verschillende gezondheidsclaims die uit deze onderzoeken naar voren zijn gekomen zijn in afwachting van Europese toelating, dit zijn de volgende gezondheidsclaims: het draagt bij aan de normale hormoonhuishouding, het ondersteunt de normale menstruatie en het overgangsproces, mede doordat uit onderzoek gebleken is dat de werkzame stof (agnuside) de interactie tussen de vrouwelijke geslachtshormonen oestrogeen en progesteron balanceert. Houd er rekening mee dat je het kruid een tijdje moet gebruiken voordat het volledig werkt.

In dit supplement zit geen: kunstmatig conserveringsmiddel, kleurstof en smaakstof, gist, GMO, gluten of lactose.

Veiligheid:

Het kruid kan interacties hebben met medicijnen zoals anti-psychotische medicijnen, de anticonceptiepil, dopamine-agonisten en oestrogeen medicatie. Overleg bij twijfel en medicijngebruik altijd met de apotheker. Ook bij hormoongevoelige kanker is het altijd aan te raden te overleggen met de specialist.

Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gezonde levensstijl en gevarieerde en evenwichtige (complete), gezonde voeding.

Meditech Europe mag wettelijk gezien geen (complete) informatie verstrekken wat betreft toepassingen van supplementen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Aanvullende informatie
Meer informatie
Art.nr.VT91770
EAN8717438691770
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Agnus Castus 200 mg Monnikspeper
Uw waardering
Vaak samen gekocht
Totaal prijs
Agnus Castus 200 mg Monnikspeper

Agnus Castus 200 mg Monnikspeper

Aanbiedingsprijs € 14,93 Normale prijs € 19,90
Made with StoreFrame.io Copyright © Meditech Europe