Violet Ray Helios

Behandel nu in enkele minuten per dag uw beschadigde huid, acne en rimpels. Met de Violet Ray Helios verbetert u snel en eenvoudig de algehele doorbloeding van uw huid en helpt deze te genezen en/of verjongen.
€ 999,00
Geen voorraad meer
1
Bestel er 1
Bestel er 2
Bestel er 3
Bestel er 4
Order 5
Art.nr.
560197
 •   Betaal vooraf of achteraf
 •   Betrouwbare service
 •   Goede ondersteuning
 •   Snelle levering
 •   14 dagen bedenktijd
Omschrijving

Hoe werkt de Violet Ray Helios?
U zet de applicator (glaselektrode) op de te behandelen huid of lichaamsdeel. Met de controleknop bepaalt u de sterkte van de stroom. Beweeg de glaselectrode met een lichte circelvorminge beweging over het lichaam heen en weer. Door vooraf een beetje talkpoeder of lotion (die geen alcohol bevat) aan te brengen op de huid vergemakkelijkt de bewegingen van de glaselectrode. U beweegt deze langzaam over het te behandelen gebied tot het voldoende warm geworden is of tot de behandeling is voltooid. De Violet Ray Helios is effectief in slechts enkele minuten behandelen per dag.

Let tijdens het beruik van de Violet Ray Helios op het volgende:

 • Ondanks dat de applicator gemaakt is van de meest stevige glassoort die mogelijk is voor deze toepassing, is het nog steeds breekbaar en moet deze met zorg worden behandeld. Om breken te voorkomen bij het insteken of verwijderen van een applicator moet men hem in een rechte beweging in of uitschuiven, zonder te draaien of te buigen.
 • Bescherm uw hand tijdens de (de)montage met een stuk stof voor het geval de applicator breekt.
 • Vermijd contact met metaal gedurende de behandeling met de Violet Ray Helios om een elektrische schok te vermijden.
 • De Violet Ray Helios kan om en om 15 minuten per keer gebruikt worden. Door de switch kunt u nog eens 15 minuten behandelen.
 • Raak de Violet Ray Helios niet aan of steek de stekker niet in het stopcontact met natte handen, in de gootsteen, in de badkuip of onder de douche.
 • Vermijd, tijdens het gebruik van de Violet Ray Helios, tonic of lotion die alcohol bevat op het haar of enig ander lichaamsdeel.
 • Een applicator gaat lang mee. Als er storingen optreden, bevestig dan een andere applicator of gebruik een ander elektrisch stopcontact om uit te zoeken of de generator kapot is.
 • Zorg er altijd voor dat u een geaard stopcontact gebruikt!


Welke techniek gebruikt de Violet Ray Helios?
Het principe, om met hoogfrequente stroom diverse ongemakken te behandelen, bestaat al zeker 80 jaar en is destijds ontwikkeld door wetenschapper Nicolas Tesla. De stroom wordt verspreid als een elektrische “spray” door middel van een glazen vacuüm applicator die in een handvat bevestigd is. De elektrische ontlading, die in intensiteit verstelbaar is, heeft een diep violette kleur. Vandaar de term "Violet Ray" (violette straal). Vandaag de dag wordt deze methode nog steeds veel gebruikt bij allerlei ongemakken als gewrichtspijnen, huidaandoeningen, wratjes en voor andere toepassingen.

Er zit een uitgebreid gebruiksadvies bij in boekvorm bij de Violet Ray Helios met duidelijke adviezen, toepassingen en onderhoudstips van artsen, professoren en therapeuten.

Aanvullende informatie
Meer informatie
Art.nr.560197
EAN8718546853630
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Violet Ray Helios
Uw waardering
Violet Ray Helios

Violet Ray Helios

€ 999,00
Made with StoreFrame.io Copyright © Meditech Europe