D-Mannose

D-mannose is een monosacharide (suiker) die van nature veel voorkomt in fruit.

€ 34,90
Dit product is op voorraad
1
Bestel er 1
Bestel er 2
Bestel er 3
Bestel er 4
Order 5
Art.nr.
VT90407
 •   Betaal vooraf of achteraf
 •   Betrouwbare service
 •   Goede ondersteuning
 •   Snelle levering
 •   14 dagen bedenktijd
Omschrijving

D-mannose is een monosacharide (suiker) die van nature veel voorkomt in fruit.

Er zijn aanwijzingen dat D-mannose kan helpen om de blaas schoon te houden en dat D-mannose de binding van de E. coli bacterie aan de blaas mogelijk kan verminderen. Meer wetenschappelijk onderzoek is nodig om deze effecten te bewijzen.
D-mannose 500 van Vitakruid voorziet in een gegarandeerd hoge dosering van de zuiverste d-mannose. De natuurlijke vorm van suiker komt in kleine hoeveelheden in verschillende planten en vruchten voor. Bovendien maakt het lichaam zelf in zeer kleine hoeveelheden d-mannose aan. De hoge dosering van 500 mg per capsule is uitzonderlijk.

D-mannose heeft als groot voordeel ten opzichte van andere producten dat het geen goede darmbacteriën doodt. Het is een 100% natuurlijk nutriënt dat het lichaam ook als zodanig herkent, waardoor er geen irritatie optreed in de darmen, maag of lever. Hierdoor behoudt het lichaam bij suppletie de natuurlijke balans in het lichaam. Bovendien scheidt ons lichaam overmatige inname gemakkelijk via de nieren uit.

Ingrediënten

D-Mannose, HPMC (capsule), microcrystalline cellulose (vulstof), magnesium stearaat (anti-klontermiddel), silicium dioxide (anti-klontermiddel).
In dit supplement zit geen: GMO, gluten, gist, sacharose, lactose, suiker, kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen.

Veiligheid

 • Inname: 1 capsule per dag. De aanbevolen dosering niet overschrijden.

   

 • Buiten bereik en zicht van jonge kinderen houden. Droog en op kamertemperatuur bewaren (15 – 25 °C). Niet in direct zonlicht plaatsen. Raadpleeg uw gezondheidsprofessional bij zwangerschap(wens) of borstvoeding.

   

 • Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gezonde levensstijl en gevarieerde en evenwichtige (complete), gezonde voeding.

Aanvullende informatie
Meer informatie
Art.nr.VT90407
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:D-Mannose
Uw waardering
D-Mannose

D-Mannose

€ 34,90
Made with StoreFrame.io Copyright © Meditech Europe