Ashwagandha KSM-66® & Bioperine®

Er zijn een heel aantal gezondheidsclaims in afwachting van de toelating van de Europese instantie. Het is een antioxidant die de gezonde weefsels en cellen beschermen. Het heeft een gunstige invloed op hart en bloedvaten.

Aanbiedingsprijs € 19,47 Normale prijs € 22,90
Dit product is op voorraad
1
Bestel er 1
Bestel er 2
Bestel er 3
Bestel er 4
Order 5
Art.nr.
VT91305
  •   Betaal vooraf of achteraf
  •   Betrouwbare service
  •   Goede ondersteuning
  •   Snelle levering
  •   14 dagen bedenktijd
Omschrijving

Ashwagandha (Withania somnifera Dunal) is een een Ayurvedisch kruid. Het wordt gezien als een van de belangrijkste kruiden uit de Ayurveda. Ayurveda is de traditionele geneeskunde van India. Het kruid is al eeuwen bekend binnen de Indische geneeskunde.

KSM-66® gebruikt uitsluitend de wortels van de Ashwagandha plant, de bladeren worden achterwege gelaten. De wortels bevatten de werkzame stoffen.

Er zijn een heel aantal gezondheidsclaims in afwachting van de toelating van de Europese instantie. We noemen er een paar: het is een antioxidant die de gezonde weefsels en cellen beschermen. Het heeft een gunstige invloed op hart en bloedvaten. Ashwagandha helpt bij het handhaven van fysieke en mentale capaciteiten in geval van zwakte, uitputting, vermoeidheid en concentratieverlies. Het is goed voor de leerprestaties en het geheugen en ondersteunt het energieniveau. Ashwagandha ondersteunt de mannelijke potentie en de vrouwelijke gezondheid. En het helpt bij geestelijke druk, stress, is gunstig voor een goede geestelijke balans.

In dit supplement zit geen: conserveringsmiddel, gist, smaakstof, kunstmatige kleurstof, GMO, suiker, gluten.

Veiligheid:

Als er medicatie wordt genomen die de aanmaak van serotonine bevordert (in het bijzonder antidepressiva), dan is het aan te raden voorzichtig te zijn en een arts op apotheker te raadplegen. Ashwagandha kan namelijk de werking van deze geneesmiddelen versterken.

Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gezonde levensstijl en gevarieerde en evenwichtige (complete), gezonde voeding.

Aanvullende informatie
Meer informatie
Art.nr.VT91305
EAN8717438691305
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Ashwagandha KSM-66® & Bioperine®
Uw waardering
Vaak samen gekocht
Ashwagandha KSM-66® & Bioperine®

Ashwagandha KSM-66® & Bioperine®

Aanbiedingsprijs € 19,47 Normale prijs € 22,90
Made with StoreFrame.io Copyright © Meditech Europe