Colloïdaal zilver en goud onder de loep

Meditech Europe is het eerste en enige bedrijf in Nederland dat volledig aan alle eisen van de Nieuwe Voedsel en Warenautoriteit voldoet met betrekking tot het produceren en leveren van colloïdaal zilver, goud en huidverzorgingsproducten. De audit is na lange voorbereiding midden maart 2013 uitgevoerd. Laboratoriumtesten zijn uitgevoerd door een geaccrediteerd lab. Dit betekent dat onze producten officieel aan de strengste eisen voldoen en dat wij volgens de HACCP richtlijnen werken en hieraan voldoen.

Ondertussen is dit al weer achterhaald. De HACCP is nog steeds van kracht. Krachten die de NVWA aansturen (Dicteren) hebben in hun onwijsheid besloten een 2 maanden terug (Juni 2016) om colloïdaal zilver een voedingssupplement te noemen, welnu, we zijn een paar weken later en worden alle colloïdalen verboden als voedingssupplement. Dit gebeurt zonder overleg, geen enkel bericht op de site van de NVWA. Dit mag natuurlijk niet, ze doen het wel.

Nu was het als voedingssupplement voor ons een deel van de omzet. Veel groter is de omzet in waterzuivering of sprayen in de koelkast, schoenen, tandenborstels, pleisters en huidverzorging. Langzaam aan wordt alles aangetrokken en als we met z’n allen niet zeggen en nu is het welletjes geweest, gaat men gewoon door.De waarheid kan anders zijn dan u denkt.


Mensen die vanuit hun gevoel bezig zijn weten zaken vaak intuïtief. Er zijn echter ook mensen die graag zaken wetenschappelijk benaderen. De praktijk leert dat het daar vaak mis gaat. Dit is niet iets wat een wetenschapper wil horen. Ik werk al jaren met wetenschappers samen en ze hebben mij verteld dat het zo werkt: men dient onderzoek te plegen binnen de kaders. Op deze manier hoeft men geen rekening te houden met wat zich daarbuiten afspeelt.

Sinds een tijdje slingert er hier en daar een test-rapportje rond van de Hogeschool Zuyd Heerlen die gesponsord is door Crystal-Colloidaal. Deze leverancier gaat er prat op dat hij het beste colloïdaal levert met een exacte deeltjesgrootte. Een schema in het rapportje laat zien dat producten van andere leveranciers van mindere kwaliteit zouden zijn. Weinig collegiaal en bovendien: is dat nu wel zo, of wordt er hier iets faliekant over het hoofd gezien? Waarom deelt men overigens de kennis niet met de anderen? Of net zo als ik gedaan heb: waarom geeft men het niet vrij en maakt het daarmee voor een ieder beschikbaar?

Moet u met dit soort rapportjes nou zo blij zijn? Dat laat ik aan u over. Het geeft inzicht over de directe technische aspecten, dat wel. Maar in het rapportje is niets te lezen over o.a. de energiemeting, de fotonen-emissiemeting en over de Methode Knapp. Ook resultaten ontbreken in het rapportje van Hogeschool Zuyd Heerlen.

Wanneer men er vanuit gaat dat men het beste product maakt als men deeltjes van dezelfde grootte produceert, dan gaat het bij aanvang al mis. Zo zit de natuur niet in elkaar, de natuur is namelijk breedspectrum. Bacteriën, virussen, schimmels enz., zijn bijzonder gevarieerd. Wil je deze effectief tegemoet treden dan dien je een breedspectrum aan deeltjesgrootte aan te bieden. Dit kan bereikt worden met de MWO Multiwaveoscillator.Het principe is echter eenvoudig: de zuiverste kleinste zilverdeeltjes losschieten via een bipolair, multifrequentie hoogspanningresonantiesysteem. Bijkomend voordeel is dat het product hoogenergetisch is of wordt. Wanneer het colloidaal zilver essence of goud verpakt wordt in violet glas (dus geen blauw of bruin glas bijvoorbeeld) krijgt het een nog krachtiger energie en zal het langer in topconditie blijven.

Stel je schiet een kogel steeds door het zelfde gat, dan zal het gat even groot blijven...

Een colloïdale oplossing met een grote verscheidenheid aan deeltjes-grootte (breedspectrum essence) is vele malen effectiever dan een product met gelijke deeltjes. Bovendien heb je veel minder ppm nodig. De energiewaarde is ook van het grootste belang, het energetisch fenomeen. Elk deeltje heeft al een bepaalde capaciteit, hoe klein of groot ook. Is de capaciteit laag dan is het effect ook nihil. Als de capaciteit weg is valt het deeltje op de bodem. Doordat het deeltje capaciteit heeft kan het in suspensie blijven (zweven) en is het werkzaam.

Analyses Colloidaal zilver van gecertificeerde laboratoriums.
Productie zilver is van gecertificeerd zuiver zilver 999,99 %


Analyse Colloidaal Zilver Ionisch
Laboderva 3
Analyse deeltjes grote Ionisch Colloidaal zilver
Analyse deeltjes Colloidaal zilver Ionisch

Analyse Colloidaal zilver Ionisch 2Analyse Colloidaal zilver Essence

Laboderva 2


Made with StoreFrame.io Copyright © Meditech Europe