• 5 dagen per week thuisbezorgd
  • Alles voor optimalisatie van uw huis of werkplek
  • Voor 13:00 besteld morgen in huis
0

Betekent een gezonde leefstijl ook veel voor u? Dit is natuurlijk op vele manieren te realiseren en wij dragen daar een steentje aan bij, door het aanbieden van Colloïdaal Zilver om o.a. water te zuiveren.

Het Colloïdaal Zilver welke u bij Meditech Europe koopt, voldoet aan de HACCP regelgeving. Het is vooral bekend om zgn. zuiverende eigenschappen en heden ten dag onontbeerlijk. Zilverwater kan voor vele toepassingen gebruikt worden, zo kunt u hier op het internet meer dan genoeg informatie over vinden. Voor meer informatie over de analyses van Colloïdaal zilver kunt u de analyses bekijken.

Klik hier voor extra informatie over Colloidaal zilver o.a de Analyses.

Colloïdaal zilver en goud

9 artikel(en)

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

9 artikel(en)

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wat is colloïdaal Zilver?

Bij de aanschaf van het product Colloïdaal Zilver wil je natuurlijk weten wat het product precies is. Zo staat het ook wel bekend als Nanozilver en is het een vloeibare suspensie dat elektrisch geladen stukjes zilver bevat. Deze stukjes zijn zo klein dat je dit niet met het blote oog kunt zien of dat ze belasting op je lichaam veroorzaken. Door de samenstelling van het product en de manier waarop het ontwikkeld wordt kan het energie verhogend werken en zuiverend voor het lichaam.

Colloïdaal Zilver bij Meditech Europe

Bij het zoeken van colloïdaal zilver kun je bij vele partijen terecht voor de aankoop van dit product, de vraag is dan ook waarom zou je naar Meditech Europe gaan voor je aankoop? Meditech was de eerste producent van colloïdaal zilver in Europa en door het produceren van Electrolysers konden mensen ook zelf tot produceren over gaan.

Meditech Europe is het enige bedrijf in Nederland dat zich erg richt op de eisen en richtlijnen van de HACCP. Dit geldt zowel bij het produceren als het leveren van Colloïdaal Zilver. Ook wordt dit onder andere ondersteund door de laboratorium testen die uitgevoerd zijn door een geaccrediteerd lab waarbij er getest wordt op de eisen en richtlijnen van de HACCP.

Soorten colloïdaal zilver

Van allerlei producten heb je vaak verschillende varianten, zo ook van colloïdaal zilver. De meest voorkomende variant die je bij Meditech Europe in het assortiment vindt is de colloïdaal zilver 1000ml, 10ppm.

Daarnaast is er ook de crème variant. Dit is niet alleen de colloïdaal zilver zalf, maar er zitten ook deeltjes goud in.

Uiteindelijk hebben we bij Meditech Europe ook nog de Colloidaal zilver Essence, een andere hoogenergetische vorm van colloïdaal zilver dat je in diverse soorten en maten kunt krijgen zoals de algemene Zilver Essence.

🍪 Cookie settings
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.
array(2) { [0]=> string(14) "privacy-policy" [1]=> string(2) "56" }