Water vitaliseren

Water vitaliseren

Filteren
Selectie verfijnen
We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Water vitaliseren, wat is het eigenlijk? In essentie is het de structuur van water herstellen, terug naar zijn natuurlijke toestand. Net als alle stoffen in de wereld, heeft water een bepaald trillingspatroon. Het vitaliseren van water heeft invloed op dit patroon.

Wanneer het water niet meer helemaal schoon is, dan verandert dit trillingspatroon. Door het water te zuiveren is het mogelijk om het water weer het juiste patroon te geven en dus te vitaliseren. Gevitaliseerd water is een stuk gezonder dan wanneer dit niet is gedaan.

Water wat we vitaliseren heeft een hoge energetische waarde en is vrij van schadelijke trillingen. Dit proces heeft een harmoniserende, reinigende en zuiverende werking op het water.

Waarom water vitaliseren met de producten van Meditech Europe?

✓ Zuiver en schoon water

✓ Voor 13:00 uur besteld is morgen in huis! (Voor 15:00 besteld is dezelfde dag verzonden)

✓ Gratis verzending en retouren

✓ Zowel voor thuis als onderweg

✓ Betrouwbare service

Wat houdt water zuiveren precies in?

Wanneer u water wilt vitaliseren, dan kunt u goed gebruik maken van onze Meditech Europe Water SuperVitalizer. Dit apparaat brengt het water terug naar zijn natuurlijke en gezonde vorm van beweging.

Meer informatie over dit apparaat vindt u terug in onze webshop.

Advies op maat van van specialisten

Heeft u een specifieke vraag over het vitaliseren van water? Of wilt u meer weten over één van de andere producten om uw gezondheid of leefomgeving te verbeteren? Ons team van specialisten helpt u graag verder met alle vragen!

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 17.00 uur via (0)527 292 331. Daarnaast kunt u gebruik maken van de chatfunctie op onze site, of vul het contactformulier in.

Wilt u contact opnemen via Skype? Dat kan ook via het account meditech.europe. Wij spreken Nederlands, Duits, Italiaans, Frans en Engels en streven er altijd naar u zo snel mogelijk te voorzien van een passend antwoord.

Made with StoreFrame.io Copyright © Meditech Europe