Ozongenerator

Ozongenerator

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Heeft u last van vervelende geuren in huis, op kantoor of op een andere locatie? Dan is het begrijpelijk dat u daar behoorlijk veel last van ondervindt en hier het liefst zo snel mogelijk mee wilt afrekenen.

Met behulp van een ozongenerator kunt u vervelende geuren, virussen, bacteriën en schimmels definitief aanpakken.

Een ozongenerator creëert de perfecte leefomgeving door te zorgen voor een frisse, schone en zuurstofrijke lucht. Door de geurende moleculen om te zetten naar zuurstof moleculen kunt u definitief afrekenen met vervelende geuren in huis of op een andere locatie.

Bent u benieuwd wat een ozongenerator voor u kan betekenen? Wij vertellen u graag meer! Bij Meditech Europe helpen wij u graag verder met de juiste informatie en passend advies op maat. Neem vrijblijvend contact met ons op en één van onze specialisten is u graag van dienst.

Zo weet u zeker dat u juist wordt geïnformeerd over de ozongenerator en de bijpassende accessoires:

Wat doet een ozongenerator?

Een ozongenerator is een apparaat dat zuurstofatomen uit de lucht laat botsen tegen elektronen. Dit proces vindt plaats onder hoge spanning en na deze botsing ontstaat ozongas. Ozongas bestaat uit instabiele moleculen die op zoek gaan naar moleculen die geuren. Wanneer dit gas zich bindt aan de geurende moleculen breken ze af.

Het produceren van ozongas met behulp van een ozongenerator is goed door de unieke zuiverende kracht. Door de geurende moleculen om te zetten naar zuurstof moleculen met desinfecterende eigenschappen worden bacteriën, virussen en schimmels gedood.

Wat is ozon precies?

Ozon (afgekort ook wel O3 genoemd) bestaat uit drie actieve zuurstof atomen en is in de essentie een geactiveerde vorm van zuurstof.

Door de zuurstof-atomen te laten botsen met elektronen tot atomaire zuurstof, wordt ozon verkregen onder hoge elektrische spanning. Hierdoor heeft ozon krachtige, gedesinfecteerde en zuiverende eigenschappen.

Veel mensen hebben bij ozon een verkeerd beeld, namelijk dat het een gas is dat ontstaat bij smog en warmere temperaturen. Dit is een veel voorkomende misvatting, want het gaat echter om een natuurlijke luchtzuiveraar. De negatieve associatie die veel mensen hebben bij ozon is daarom ook zeker niet terecht.

Te gebruiken voor diverse toepassingen

De voornaamste functionaliteit van de ozongenerator is om de lucht te reinigen. Afhankelijk van de desbetreffende locatie, kunt u last hebben van tal van verschillende virussen, bacteriën en nare luchtjes.

Om op iedere locatie af te kunnen rekenen met deze geuren is de ozongenerator te gebruiken voor diverse toepassingen. Zo biedt een ozongenerator een oplossing in de volgende situaties:

  • Het elimineren van micro-organismen, bacteriën, schimmels en virussen
  • Ontsmetting van werkruimtes
  • Desinfecteren en steriliseren van voedingsmiddelen en instrumenten
  • Stank- en geurverwijdering na brand of waterschade
  • Geurneutralisatie bij huisdieren
  • Geurvrij maken van vervoersmiddelen
  • Zuurstofconcentratie van de lucht verhogen
  • En meer!

Bent u benieuwd waarvoor een ozongenerator nog meer een oplossing kan bieden? Of wilt u dit product graag gebruiken in een andere situatie dan zojuist genoemd? Ons team van specialisten helpt u graag verder!

Bespreek uw vraag of voorstel met één van onze collega’s en wij voorzien u van passend advies op maat. Zo weet u zeker dat u het beste resultaat behaalt met de inzet van onze ozongenerator.

In alle ruimtes waar behoefte is aan schone en frisse omgevingslucht, kunt u de ozon luchtreiniging toepassen. Maar wanneer u twijfelt over het gebruik van dit apparaat helpen onze medewerkers u graag verder.

Online een ozongenerator kopen

Wilt u graag zelf ervaren wat de vele voordelen zijn van een ozongenerator? Bij Meditech Europe vindt u ozongeneratoren van de beste kwaliteit. Vergelijk onze verschillende producten met elkaar en vraag vrijblijvend advies aan één van onze experts.

Waar u de ozon luchtreiniger ook wilt inzetten, deze zal gegarandeerd zorgen voor een betere luchtkwaliteit. Of dit nou in een woning, op het werk, in een winkel of bijvoorbeeld een sanitaire ruimte is: met behulp van onze ozongeneratoren weet u zeker dat de lucht op locatie helemaal schoon en fris is.

Een ozongenerator kopen bij Meditech Europe is altijd een goed idee! Profiteer van de vele voordelen en gebruik dit product in tal van verschillende situaties.

Generator voor ozonwater

Naast een ozongenerator voor het reinigen van lucht, bieden wij bij Meditech Europe ook producten aan voor het genereren van ozonwater. In plaats van lucht, kunt u hiermee water reinigen op een snelle, effectieve en milieuvriendelijke manier.

De behandeling van water met ozon is een proces waarbij bacteriën, kiemen en virussen worden vernietigd ten behoeve van de waterkwaliteit. Hierdoor wordt de smaak, geur en kleur van het water verbeterd.

In alle situaties waar behoefte is aan schoon water, kunt u de ozon water generator gebruiken. Dus ook wanneer u op vakantie bent kunt u gebruik maken van dit handige apparaat. Waar u ook bent, u kunt de ozon water generator makkelijk overal mee naartoe nemen.

Het apparaat is compact, functioneel én milieuvriendelijk. Oftewel: de ozongenerator voor water is ideaal te gebruiken in tal van verschillende situaties.

Made with StoreFrame.io Copyright © Meditech Europe