Water Ionizer One

A good, affordable and easy to handle Ionizer for home use

€ 1.199,00
Dit product is op voorraad
1
Bestel er 1
Bestel er 2
Bestel er 3
Bestel er 4
Order 5
Art.nr.
560160
  •   Betaal vooraf of achteraf
  •   Betrouwbare service
  •   Goede ondersteuning
  •   Snelle levering
  •   14 dagen bedenktijd
Omschrijving

Een water ionisator (ook bekend als een alkalische ionisator) is een huishoudapparaat dat de pH van drinkwater verhoogt door middel van elektrolyse, om de inkomende waterstroom te scheiden in zuur en alkalisch water. De alkalische stroom van het behandelde water wordt alkalisch water genoemd. De tweede stroom wordt gezien als afval en wordt in de gootsteen gespoeld.

Voorstanders beweren dat het gebruik van alkalisch water een verscheidenheid aan gezondheidsvoordelen oplevert, waardoor het vergelijkbaar is met de alternatieve gezondheidspraktijk van alkalische diëten.

De Water Ionizer One van Meditech Europe is een zeer mooi uitziende machine met alle specificaties die horen bij een hoogwaardige ionisator.

 

Specificaties:

Quantity of plates

7 plates /11 plates

pH

3~11

(as per local water quality) 

ORP

-750~+800mV

(as per local water quality)

pH levels

3 alkaline,1 purified, 1 acidic

Flowrate

0.8~4L/min

Size

33×24.5×13cm

 

Ondanks dat de machines worden omschreven als 'waterionisatoren' zijn ze ontworpen om te werken als waterelektrolyser. Dit is een elektrochemisch proces waarbij water wordt gesplitst om waterstof en zuurstof te vormen door middel van een elektrische stroom. De totale chemische reactie wordt hieronder weergegeven:

2 H2O(l) → 2 H2(g) + O2(g)
Tijdens dit proces is het water in de buurt van de anode zuur, terwijl het water in de buurt van de kathode alkalisch is.

2 H2O + 2e- → H2 + 2 OH- (aan de kathode)
2 H2O → 4e- + O2 + 4 H+ (aan de anode)


Water ionisatoren werken door eenvoudigweg het water af te zuigen in de buurt van de kathode. Het water dat van de kathodezijde wordt overgeheveld bevat verhoogde niveaus van hydroxide (OH-) en zou een hogere pH (d.w.z. meer alkalisch zijn) moeten hebben, terwijl het water dat bij de anode wordt overgeheveld verhoogde niveaus van H+ zou hebben, waardoor het zuur wordt. Het zure water zou nuttig zijn voor huishoudelijke ontsmetting.

De effectiviteit van het proces is discutabel omdat elektrolyse aanzienlijke hoeveelheden tijd en kracht vergt; vandaar dat de hoeveelheid hydroxide die zou kunnen worden gegenereerd in een snel bewegende waterstroom, zoals een lopende kraan, in het beste geval minimaal zou zijn. Bovendien, vereist het proces om de reactie om te keren veel minder energie, zodat als het gebied tussen het alkalische en zure water minstens semi-permeabel is, zal het water een andere reactie ondergaan die enkel neutraal water verlaat. De tweede reactie wordt hieronder weergegeven:

H+ + OH- → H2O

Aanvullende informatie
Meer informatie
Art.nr.560160
EAN7446022847828
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Water Ionizer One
Uw waardering
Vaak samen gekocht
Totaal prijs
Water Ionizer One

Water Ionizer One

€ 1.199,00
Made with StoreFrame.io Copyright © Meditech Europe