• 5 dagen per week thuisbezorgd
  • Alles voor optimalisatie van uw huis of werkplek
  • Voor 13:00 besteld morgen in huis
0

Soladey Ion5 ionische tandenborstel

Soladey Ion5 ionische tandenborstel

Soladey Ion5 ionische tandenborstel

Innovatief tandenpoetsen zonder tandpasta kan met de Ion5 van Soladey. Zij garanderen een complete, gezonde en weldadige poetservaring met behulp van ioniserende techniek. Controleer en verminder tandplak en bacteriën met behulp van een door licht geactiveerde titaniumdioxide tandenborstel.


Deze innovatieve ionische tandenborstel is de nieuwste ontwikkeling van Soladey en garandeert een complete, gezonde en weldadige poetservaring zonder tandpasta. Dit nieuwe model heeft een betere handgreep, gecombineerd met de vertrouwde kwaliteit van de Soladey ioniserende techniek.

Beschikbaarheid: Op voorraad

Productnaam Prijs Aantal
Soladey Ion5 Oranje
€ 39,95
Soladey Ion5 Paars
€ 39,95
Soladey Ion5 Wit
€ 39,95
Soladey Ion5 Blauw
€ 39,95
Soladey Ion5 Zwart
€ 39,95

Een frisse, duurzame manier van mondverzorging. We weten het allemaal: bacteriën in tandplak reageren op voedsel en produceren daarbij zuur. Dit zuur veroorzaakt een slechte adem, tandverval en tandvleesaandoeningen. Normaal gesproken neutraliseert je speeksel dit effect. Maar wanneer tandplak zich opbouwt, houdt het dit effect tegen en kan je speeksel niet meer zijn neutraliserende werk doen. Volgens klinische onderzoeken kan de Soladey ioniserende tandenborstel de opbouw van tandplak tegengaan. In samenwerking met je eigen speeksel controleert en vermindert het de bacteriën die verantwoordelijk zijn voor tandplak.

De Soladey ionische tandenborstel heeft in de handgreep een door licht geactiveerde titaniumdioxide staaf. Door dit slimme systeem van mondhygiëne is tandpasta overbodig. Water (speeksel) is nog het enige actieve ingrediënt wat nodig is om een schone en gezonde mondhygiëne te garanderen. Mocht je toch tandpasta willen gebruiken dan kan dat natuurlijk ook. Wel raadt Meditech Europe om gezondheidsredenen ten zeerste aan géén fluorhoudende tandpasta te gebruiken. Fluoride is een uiterst toxische stof die hersencellen beschadigd, volgens de Neurochirurg Blaylock. In medicijnen werkt het als een downer.

Er zijn gelukkig voldoende natuurlijke alternatieven beschikbaar. Flossen daarentegen moet u blijven doen voor de moeilijk bereikbare plekken in uw gebit.

Tip: na het poetsen de borstel goed uitspoelen en even sprayen met colloidaal zilver.

Specificaties

Meditech Europe heeft van Soladey het nieuwste model beschikbaar in vijf verschillende kleuren, de Soladey Ion5. Deze heeft een betere handgreep en wordt geleverd met een extra opzetborsteltje. Ook zijn er losse opzetborstels verkrijgbaar.