Soladey-3 Oranje

Deze nieuwe ionische tandenborstel is de nieuwste ontwikkeling van Soladey en garandeert een complete, gezonde en weldadige poetservaring. Dit is het originele model met de vertrouwde kwaliteit van de Soladey ioniserende techniek.
€ 19,95
Dit product is op voorraad
1
Bestel er 1
Bestel er 2
Bestel er 3
Bestel er 4
Order 5
Art.nr.
560391
  •   Betaal vooraf of achteraf
  •   Betrouwbare service
  •   Goede ondersteuning
  •   Snelle levering
  •   14 dagen bedenktijd
Omschrijving

Een frisse, duurzame en gezonde manier van mondverzorging

De Soladey-3 ionische tandenborstels zijn ideaal voor mensen die hun gebit graag op natuurlijke wijze schoon en gezond willen houden. De Soladey ionische tandenborstel doet helpt u hierbij met de kracht van licht en ionisatie. Door zijn handzame ontwerp is hij overal te gebruiken waar licht beschikbaar is. 


De bijzondere voordelen van de Soladey-3 ionische tandenborstel

◾Een frisse nieuwe manier van mondverzorging
Bacteriën in tandplak reageren op voedsel en produceren daarbij zuur. Dit zuur veroorzaakt een slechte adem, tandverval en tandvleesaandoeningen. Normaal gesproken neutraliseert je speeksel dit effect. Maar wanneer tandplak zich opbouwt houdt het dit effect tegen waardoor je speeksel niet meer zijn neutraliserende werk kan doen. Volgens klinische onderzoeken kan de Soladey ioniserende tandenborstel de opbouw van tandplak tegengaan. In samenwerking met je eigen speeksel controleert en verminderd het de bacteriën die verantwoordelijk zijn voor tandplak.

◾Minder gaatjes
De Soladey ioniserende tandenborstel vermindert gaatjes veroorzakende bacteriën en stopt bloedend tandvlees door de reinigende werking van veilige vrije electronen van de licht geleidende staaf. En dit alleen maar door zachtjes te poetsen.

◾Schonere en wittere tanden
De superieure reinigende werking van de Soladey ioniserende tandenborstel verminderd door middel van het foto-elektrische effect het hechtingsvermogen van plak aan de tanden. Zelfs met de aangeraden zachte poetstechniek. Aangetoond is dat de tabak aanslag veroorzaakt door roken door gebruik van de Soladey Ion5 tandenborstel verminderd wordt. Ook zijn er veel ervaringsdeskundigen die aangeven dat moeilijk te verwijderen vlekken binnen een periode van een aantal weken aaneengesloten gebruik van de Soladey ionische tandenborstels verdwijnen.

◾Geen tandenpasta meer nodig
Het ioniserende proces van de Soladey tandenborstels reinigt je tanden zonder poetssubstanties waardoor het mogelijk is om tandplak te verwijderen zonder het gebruik van tandenpasta. Wanneer je toch tandenpasta gebruikt blijft het ioniserende effect onveranderd.

◾Betaalbaar en economisch
Met zorgvuldig gebruik gaan de handgreep en staaf levenslang mee. Alleen de opzetborstel is aan slijtage en dus vervanging onderhevig.

◾Neem het overal mee naartoe!
De Soladey ioniserende tandenborstel maakt tandenpasta overbodig door simpelweg gebruik te maken van licht en water. Hierdoor is hij ideaal voor op reis. De Soladey tandenborstel is ideaal voor actieve mensen. Leg hem in de auto, stop hem in je tas of je lunchdoos en je bent overal en altijd voorzien van een schone mond.

◾Milieuvriendelijk
Doordat de handgreep en de titaniumstaaf levenslang mee gaan en je alleen de borstelkop na slijtage hoeft te vervangen worden productie, transport en afval invloeden enorm beperkt. Ook doordat tandenpasta overbodig wordt geldt voor de productie, het transport en alle andere aspecten van de enorme tandenpasta-industrie hetzelfde. Maar ook gaat er geen tandenpasta meer de gootsteen en dus het (grond)water in. De uitvinder Dr. Yoshinori Nakagawa De technologie voor de Soladey ionen-tandenborstel werd door de Japanner Dr. Yoshinori Nakagawa ontwikkeld.

De herkomst van Soladey en de ioniserende mondverzorging

De naam "Soladey" is afkomstig van de woorden 'Solar' en 'Dental', gevolgd door de y van Yoshinori. Dr. Nakagawa wist dat negatieve ionen kunnen worden gegenereerd uit titanium-doxide, wanneer dit metaal werd blootgesteld aan licht en water. De afgegeven negatief geladen ionen doden vervolgens op een natuurlijke manier de schadelijke bacteriën in de mond en breken het tandplak en tandaanslag af. Dr. Yoshinori Nakagawa Klinische beoordeling Tandenborstel met lage energieconversie Jay N. Hoover, David L. Singer, Punam Pahwa a Kunio Komiyama Stomatologisch Instituut van de Universiteit van Saskatchewan Saskatoon, Canada S7N OWO Samenvatting.

Klinisch getest

Door een wisselende klinische test werd een vergelijking uitgevoerd van de werking van tandplaqueverwijdering met een nieuwe tandenborstel die een lage energieconversie bezit met een halfgeleider op basis van TiO2 (test) en een gelijksoortige tandenborstel zonder de halfgeleider (controle). De studie werd op 73 schoolkinderen uitgetest in de leeftijdscategorie van 13-15 jaar. Elke tandenborstel werd gebruikt voor een periode van drie weken. De voornaamste verschillen tussen de oorspronkelijke tandplak en de waarde daarna, nadat een testpersoon de testtandenborstel en de controletandenborstel heeft gebruikt, werden onderworpen aan een gepaarde analyse door de t-test. De tandenborstel Soladey heeft, in vergelijking met de controletandenborstel, een aanzienlijk grotere vermindering van de tandplak aan de voorkant van alle tanden aangetoond... Download de gehele klinische beoordeling

Aanvullende informatie
Meer informatie
Kleuroranje
Art.nr.560391
EAN4964859007046
Bijlagen
Soladey manual
(Size: 1.4 MB)
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Soladey-3 Oranje
Uw waardering
Soladey-3 Oranje

Soladey-3 Oranje

€ 19,95
Made with StoreFrame.io Copyright © Meditech Europe