• 5 dagen per week thuisbezorgd
  • Alles voor optimalisatie van uw huis of werkplek
  • Voor 13:00 besteld morgen in huis
0

Soladey-3 ionische tandenborstel

Soladey-3 ionische tandenborstel

Soladey-3 ionische tandenborstel

Een gezond gebit zonder tandpasta? Het kan met de Soladey-3 ionische tandenborstel

Beschikbaarheid: Op voorraad

Productnaam Prijs Aantal
Soladey-3 Blauw
€ 19,95
Soladey-3 Oranje

Normale prijs: € 19,95

Special Price € 17,95

Soladey-3 Paars

Normale prijs: € 19,95

Special Price € 17,95

Soladey-3 Rood
€ 19,95

Een frisse, duurzame manier van mondverzorging

De Soladey-3 ionische tandenborstels zijn ideaal voor mensen die hun gebit graag op natuurlijke wijze schoon en gezond willen houden. De Soladey ionische tandenborstel helpt u hierbij met de kracht van licht en ionisatie. Door zijn handzame ontwerp is hij overal te gebruiken waar licht beschikbaar is.

Het belang van goede mondverzorging

Mondverzorging is erg belangrijk. Door onze westerse voedingsgewoontes is er een grote kans dat tandplak en bacteriën zich ophopen in onze mond en dit veroorzaakt tandverval en tandvleesaandoeningen. Door regelmatig uw tanden te poetsen voorkomt u deze ongemakken.

Een gezonde mond met de kracht van licht

De Soladey ionische tandenborstel heeft in de handgreep een door licht geactiveerde titaniumdioxide staaf. Wanneer het licht het zonnepaneel in het handvat raakt wordt de titaniumdioxide staaf geladen. Wanneer deze in contact komt met het het speeksel in de mond wordt het speeksel geladen met ionen. Deze ionen maken de bacteriën en tandplak snel en doeltreffend onschadelijk. Door dit slimme systeem van mondhygiëne is tandpasta overbodig. Mocht je toch tandpasta willen gebruiken dan kan dat natuurlijk ook. Wij bieden een mooie biologische tandpasta aan die u de vertrouwde frisse smaak in de mond geeft zonder giftig te zijn.

Ideaal voor outdoor sporters en reizigers

Door het handzame ontwerp van de Soladey-3 ionische tandenborstel is hij zeer makkelijk mee te nemen op reis, tijdens het kamperen of tijdens meerdaagse outdoor sportevenementen. Het speeksel en spoelwater heeft totaal geen belasting voor het milieu en dus kunt u altijd en overal zeer natuurbewust en duurzaam uw tanden schoon houden.

Tip: na het poetsen de borstel goed uitspoelen en even sprayen met colloidaal zilver.


Meditech Europe officiële distributeur voor Nederland


Met gepaste trots kunnen wij delen dat Meditech Europe nu de officiële distributeur is voor Soladey tandenborstels in Nederland. Door onze rechtstreekse verbinding met de Japanse productent kunnen wij u nu veel beter geprijsde producten aanbieden. Doordat wij de producten direct uit Azië importeren hebben de verpakkingen Aziatische teksten en hebben ze een iets kleiner formaat. De opzetborstels zijn echter precies hetzelfde als voorheen en kunnen ook op de nieuwe Soladey-3 ionische tandenborstels gebruikt worden. Wij zorgen voor heldere Nederlandstalige instructies voor een heldere en plezierige gebruikservaring.


🍪 Cookie settings
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.
array(2) { [0]=> string(14) "privacy-policy" [1]=> string(2) "56" }