KCF32EUW Luchtreiniger/Bevochtiger 21m2

De zuivering vindt plaats in de ruimte, ongewenste deeltjes worden afgebroken en celwanden van micro-organismen worden beschadigd

€ 269,00
Dit product is op voorraad
1
Bestel er 1
Bestel er 2
Bestel er 3
Bestel er 4
Wil u er 5 of meer?
Vraag dan hier uw offerte aan
Art.nr.
KCF32EUW
  •   Betaal vooraf of achteraf
  •   Betrouwbare service
  •   Goede ondersteuning
  •   Snelle levering
  •   14 dagen bedenktijd
Omschrijving

Of we het nu leuk vinden of niet: een groot deel van de dag brengen we tegenwoordig binnenshuis door. Van belang is dus om de lucht in huis fris en gezond te houden, zowel voor de neus als voor de luchtwegen. Gek genoeg heeft de verbeterde kwaliteit van isolatie van onze huizen helaas een negatief effect op de luchtkwaliteit. Allergische reacties, verkoudheden en hoofdpijn worden namelijk juist binnenshuis veroorzaakt of verergerd. Astma, hooikoorts, huismijt en stofallergie kunnen het gevolg zijn. Goede luchtreiniging is dus belangrijk.
Hoe werkt een Sharp KCF32EUW Plasmacluster luchtreiniger ? De Sharp plasmacluster luchtreiniger filtert alle lucht in de ruimte, en niet alleen de lucht die in de luchtstroom gezogen wordt, zoals bij reguliere luchtreinigers het geval is. Daarmee is het bereik veel groter en de werking effectiever: zelfs achter de bank en onder meubilair.
Met plasmacluster luchtreinigers worden ionen door de gehele ruimte verspreid om hun luchtzuiverende werk te doen. Tegelijkertijd bevochtigen de ionen de lucht in de ruimte en houden het vochtigheidspeil automatisch op het percentage dat het meest optimaal is voor mensen, namelijk tussen 55% en 65%. Deze dubbele werking maakt de luchtzuivering nóg effectiever, omdat de waterdeeltjes zich vasthechten aan de plasmaclusterionen. Samen met het water worden ze diep de stoffen in gezogen: zo worden geuren uit bijvoorbeeld gordijnen, beddengoed en vloerbedekking grondig verwijderd.
Wat is het resultaat van een Sharp KCF32EUW Plasmacluster luchtreiniger ? Alleen bij plasmaclustering is het effect drievoudig:

De zuivering vindt plaats in de ruimte
Ongewenste deeltjes worden afgebroken
De celwanden van micro-organismen worden beschadigd

Delen van sigarettenrook, uitlaatgassen en bijvoorbeeld transpiratie vallen daarmee uiteen in onschadelijke stoffen, die zich normaal ook al in de (schone) lucht bevinden. Ook bacteriën, schimmels, virussen en de huisstofmijt worden door de ionen aangepakt en onschadelijk gemaakt. De dode huisstofmijt wordt bijvoorbeeld nog wel gewoon ingeademd, maar zal na blootstelling aan de plasmacluster ionen geen allergische reactie meer kunnen veroorzaken. Een hele opluchting voor mensen met gevoelige luchtwegen en bepaalde allergieën!
Een luchtreiniger voor verschillende situaties: Meditech Europe heeft diverse luchtreinigers in het assortiment. Afhankelijk van de afmeting van de ruimte waar u de Sharp plasmacluster luchtreiniger wilt neerzetten kiest u het meest geschikte exemplaar. Allemaal zijn ze handzaam, makkelijk instelbaar en direct te gebruiken.
Voordelen van de Sharp KCF32EUW Plasmacluster luchtreiniger:

De Sharp KCF32EUW luchtreiniger is ook luchtbevochtiger. Zo zal hij, afhankelijk van de temperatuur, in de automatische stand altijd naar een luchtvochtigheidspercentage van tussen de 55% en 65% streven, dat is het meest comfortabele percentage voor het menselijk lichaam.
Tegelijkertijd worden de luchtzuiverende plasmaclusterionen omringt door de waterdeeltjes. De statische elektriciteit in de ruimte wordt hierdoor drastisch verminderd. Dit zorgt weer voor een gezonde, verfrissende balans van ionen (zoals deze ook in de natuur voorkomt), minder stofvorming en minder allergenen op bv. kleding.
Doordat de waterdeeltjes (samen met de plasmaclusterionen) ook in stof, zoals vloerbedekking, gordijnen, stoffen bankstellen, dekbedden, kussens etc. door kunnen dringen, kunnen de plasmaclusterionen hun reinigende werking nu ook tot diep in deze stoffen uitvoeren.
De Sharp KCF32EUW is voorzien van handige zwenkwielen, zodat hij heel eenvoudig te verplaatsen is.
Bovendien heeft hij een draaghendel, een ruime water bijvulopening en is deze stabiel neer te zetten. Dit maakt het bijvullen van de watertank nog eenvoudiger.
Watertank van 1,8 l.
Zeer stil (22 dB).
Drie ventilator snelheden (laag-middel-hoog).
Voorzien van gedetailleerd kleurendisplay. Zo is de conditie van de lucht af te lezen door middel van een stofmonitor. De luchtvochtigheid wordt daarbij ook apart per % weergeven.
Voor ruimtes tot circa 21m2
Anti-microbacterieel Hepa filter met afwasbaar koolstoffilter
Luchtverplaatsingscapaciteit 180 m3/u
Luchtbevochtigingscapaciteit 350 ml/u
Afmeting (mm): 570x380x197

Aanvullende informatie
Meer informatie
Art.nr.KCF32EUW
EANKCF32EUW
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:KCF32EUW Luchtreiniger/Bevochtiger 21m2
Uw waardering
KCF32EUW Luchtreiniger/Bevochtiger 21m2

KCF32EUW Luchtreiniger/Bevochtiger 21m2

€ 269,00
Made with StoreFrame.io Copyright © Meditech Europe