Sharp KC-D40EUW Luchtreiniger/Bevochtiger (wit)

Zuivere lucht is van groot belang voor een goede gezondheid. Zorg voor zuivere lucht in uw leef- en werkomgeving met de nieuwste serie plasmacluster luchtreinigers van Sharp.

€ 399,00
Dit product is op voorraad
1
Bestel er 1
Bestel er 2
Bestel er 3
Bestel er 4
Order 5
Art.nr.
560170
 •   Betaal vooraf of achteraf
 •   Betrouwbare service
 •   Goede ondersteuning
 •   Snelle levering
 •   14 dagen bedenktijd
Omschrijving
 • De lucht die u inademt voedt u elke dag met veel zuurstof en energie. Zuivere lucht is dan ook heel belangrijk voor het behoud van een goede gezondheid. Niet voor niets staan de berggebieden van Oostenrijk en Zwitserland bekend als heilzame plaatsen. De lucht is daar door de grote hoogte zeer zuiver en hierdoor hebben de longen alle ruimte om zuurstof op te nemen en u te voeden. De plasmacluster luchtreinigers van Sharp geven u zeer zuivere lucht vrij van ziekmakers, pollen en andere onzuiverheden. Daarnaast bevochtigen ze de lucht wat eveneens een positief effect heeft op uw leefomgeving en welzijn. Tevens verwijderd de plasmacluster luchtreiniger de statische elektriciteit uit de lucht.

Wat is plasmacluster techniek?
De plasmaclustertechniek van Sharp bestaat uit negatief en positief geladen ionen die samen met vocht de ruimte in worden gevoerd. Deze clusters binden zich aan onzuiverheden en maken deze door middel van oxidatie onschadelijk. Daarnaast zorgen de plasmaclusters dat de statische elektriciteit uit uw leef- en/of werkomgeving verdwijnt.

Waarom is statische elektriciteit onwenselijk?
Wanneer uw lucht en alles erin statisch geladen is hechten de onzuiverheden zoals virussen, bacteriën, pollen en andere allergenen zich aan de wanden, meubels, gordijnen, etc. van uw woning. Wanneer u hiermee in aanraking komt kunnen deze onwenselijke effecten veroorzaken. De plasmacluster luchtreiniger elimineert de statische lading in de lucht en voert de los gekomen onzuiverheden af.

Hoe werkt de nieuwe plasmacluster luchtreiniger van Sharp?
De luchtzuivering van de plasmacluster luchtreinigers is tweevoudig. Eerst wordt de lucht behandeld door de ionische plasmaclusters. Onzuiverheden worden hierdoor onschadelijk gemaakt. Daarna worden de in de ruimte aanwezige restanten en vieze luchtjes door een serie van filters gevoerd. Eerst een zogeheten Micron-Mesh voorfilter die de meeste vuil uit de lucht filtert, daarna een deodorant-filter welke vieze luchtjes verwijderd, dan een 0,3 Micron virus en stof filter welke in de lucht aanwezige virussen, bacteriën en andere allergenen uitfiltert.

Werking Sharp Plasmacluster Luchtreinigers KC-D serie

Aantrekkelijk en innovatief ontworpen
De KC-D serie plasmacluster luchtreinigers zijn elegant ontworpen en staan hierdoor mooi in iedere leef- of werkomgeving. Door de handige wieltjes is hij makkelijk te verplaatsen wanner u bijvoorbeeld wilt stofzuigen of wanneer u in een andere ruimte van de zuivere lucht wilt genieten. Tevens is de KC-D serie zeer stil en zult u er, zelfs tijdens het slapen, weinig van merken wanneer deze hun reinigende werk doen. De watertank is eenvoudig te verwijderen, vervoeren en reinigen.

Nieuwe Plasmacluster Ionendouche functie
De nieuwe KC-D serie heeft een Ionendouche functie die een korte krachtige stoor aan negatieve en positieve ionen door uw ruimte voert om snel en doeltreffend de ruimte een zuiverende boost te geven en om snel alle statische elektriciteit te verwijderen.

Alle functies van de KC-D40EUW voor u op een rij

 • Luchtreiniger + bevochtiger
 • Geschikt voor ruimtes tot circa 26m2
 • Dubbele zuivering, via filters (HEPA + koolstof) en plasmacluster ionen
 • Luchtverplaatsing & bevochtigingscapaciteit  van 216 m3/u en 450ml/u
 • Stof-, temperatuur-, en vochtsensoren
 • Watertank (2,5L) met draaghendel
 • 4 ventilator snelheden + auto stand met lamellen
 • Dimbaar display (3 standen) & wielen met stopper
 • Pollen programma, On/Off timer, Kinderslot & luchtkwaliteit indicatoren

Afmetingen

 • Gewicht 7,9 kg
 • Buitenafmetingen (B x D x H) 437 mm x 263 mm x 657 mm


Drie verschillende versies
Sharp heeft drie verschillende versies van de KC-D serie plasmacluster luchtreinigers op de markt gebracht: de 40EUW, 50EUW en de 60EUW. Alle drie zijn ze uitgerust met alle innovatieve technieken zoals genoemd maar iedere versie is geschikt voor andere omstandigheden. We hebben de belangrijkste verschillen voor u op een rij gezet.

Sharp plasmacluster luchtreiniger KC-D serie verschillen

Aanvullende informatie
Meer informatie
Art.nr.560170
EAN4974019915012
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sharp KC-D40EUW Luchtreiniger/Bevochtiger (wit)
Uw waardering
Sharp KC-D40EUW Luchtreiniger/Bevochtiger (wit)

Sharp KC-D40EUW Luchtreiniger/Bevochtiger (wit)

€ 399,00
Made with StoreFrame.io Copyright © Meditech Europe